Advocaat stappers uit Turnhout

Een aantal jaar geleden heb ik contact opgenomen met advocaat Stappers uit Turnhout via de website https://www.advocatenkantoorstappers.be/. Om wille van brandschade, was onze familie genoodzaakt om een hele tijd ons appartement te verlaten. De oorzaak van de brand lag niet bij ons maar bij de onderburen. 

Al bij al hebben mijn gezin en ik een half jaar bij familie moeten verblijven, wat niet voor de hand liggend is. Maar het geheel heeft ook onvoorziene kosten met zich meegebracht. 

Ik heb destijds dan regelmatig contact gehad met de verzekeringsmaatschappij. Maar als puntje bij paaltje kwam, bleek dat wij helemaal niet voldoende vergoed werden. Niet alleen dat, er werd ons ook nog een deel van de schuld in de schoenen geschoven. 

Om lang verhaal kort te houden, het geheel werd te groot om zelf te kunnen overzien. Dus heb ik in der tijd contact opgenomen met dhr.. Tom Stappers van Stappers advocatenkantoor uit Turnhout. Ik werd daar heel vriendelijk onthaald door een team van specialisten. Ik kon ter aller tijden bij hen terecht via telefoon, e-mail, noem maar op. En ze waren heel transparant over hun manier van werken. Ik had zelfs de mogelijkheid om mijn dossier on-line te raadplegen. 

 

Ik ben hen zeer dankbaar voor het goede advies en bijstand. En zal indien nodig zeker altijd bij hen gaan aankloppen voor advies.

https://www.advocatenkantoorstappers.be/