Dr Schulte
Image default
Society / Law

Dozen voor een goedkope prijs bestellen

Ik ben op zoek gegaan naar bepaalde soort dozen die ik graag wilde bestellen via een online website. Mijn bedrijf verkoopt speciale producten die alleen maar in een specifieke maat doos passen. Maar het bedrijf waar we deze dozen eerst haalde, bestaat helaas niet meer. Bovendien zijn wij voor het recyclen en hergebruiken van kartonnen dozen om het milieu een handje te helpen, dus daar zochten we ook naar. Gelukkig hadden we snel zulke dozen gevonden bij Dozenhal.

Verschillende soorten dozen

Bij Dozenhal bieden ze allerlei verschillende soorten dozen aan voor een goede prijs, maar ook tweedehands dozen. Deze zijn geselecteerd van klanten die dozen terug hebben gebracht of hebben gekocht maar niet meer nodig hebben en ze nog in goede staat zijn. Hiermee besparen klanten veel geld en ze helpen de bomen ook een handje. Dit vonden wij als bedrijf een geweldig initiatief van Dozenhal en hebben meteen een op de website gekeken wat voor ons qua optie was. Wat ik meteen zag was dat ik een aantal formaten dozen kon bestellen via tweedehands. Maar echt specifieke maken moeten zij echt op maat laten maken voor ons wat geen extra kosten had. Dat vonden we echt top service, maar we kwamen nog veel meer geweldige diensten tegen die te maken hebben met de dozen.

Meerdere diensten bij Dozenhal

Ik kwam er later achter dat ik mijn producten ook kon laten bedrukken met ons logo van het bedrijf of zelfs een design kon drukken. Dit leek mij ideaal voor als ik binnenkort de kerstpakketten moet samenstellen voor mijn werknemers. Dan kan ik een leuk kerst printje erop doen met ons logo. Dus ik ga zeker nog een keer terug naar Dozenhal voor die dienst en de goede dienst in het algemeen. Ze zijn snel met reageren en leveren en alles is hoge kwaliteit.

Bezoek de website

WIlt u meer weten over de producten en diensten van Dozenhal? Bekijk dan de website van Dozenhal voor meer informatie over het bedrijf zelf en nog veel meer. Bestel uw dozen vandaag uw dozen nog en dan zijn ze de volgende dag al bij uw adres geleverd!