Dr Schulte
Image default
Society / Law

Een advocaat uit Ede ingeschakeld om mij te helpen

Ik heb de hulp ingeschakeld van een advocaat uit Ede: Vallei Advocaten. Zelf werk ik ook in de omgeving van Ede en ik had een probleem op mijn werk. Mijn baas en ik waren niet erg gehecht met elkaar en hij was ook niet de beste baas ooit. Hij hield zich niet aan sommige regels en ik wilde dat veranderen. Dus zocht ik een advocaat die mij hierin kon steunen.

Samen met de advocaat uit Ede in gesprek

Ik had al contact gezocht met een advocaat uit de omgeving van Ede, die goede reviews had gekregen van andere cliënten die hij heeft gehad. Nadat we eindelijk een kennismakingsgesprek hadden gepland, moest ik wel het een en ander voorbereiden. Wat was mijn probleem, wat kunnen ze voor mij doen, zulke vragen moest ik beantwoorden. Tijdens het kennismakingsgesprek was er meteen een goede klik tussen de advocaat en ik. We begonnen ons gesprek met het bespreken van het probleem en wat hij, als advocaat, kon regelen voor mij. Samen hadden we een strategisch plan tegenover mijn baas om ervoor te zorgen dat ik kreeg wat ik verdiende bij mijn baan. Daarna gingen besproken we de regels tijdens de rechtbank en hoe het in zijn werking ging. Je merkte meteen dat hij dit vaker heeft gedaan en dus de ervaring had. Met een vertrouwd gevoel, gingen wij naar de rechtbank.

Het resultaat

Tijdens de sessie bij de rechtbank, merkte ik dat mijn baas dacht dat hij van ons zou winnen, omdat hij een ‘betere’ advocaat zou hebben. Maar niks was minder waar, want dankzij onze gesprekken en behandelen van bepaalde methodes hadden we van de rechter gewonnen. Dankzij de advocaat uit Ede kreeg ik precies wat ik wilde bij mijn baan. Ik kreeg het geld wat ik hoorde te verdienen en iedereen kreeg nieuwe betere bureaustoelen!

Contact

Wilt u meer weten over dit geweldige advocatenbureau die alles voor u doet? Op de website van Vallei Advocaten kunt u alle informatie vinden over onze advocaten en hoe zij u kunnen steunen in de rechtbank.