Dr Schulte
Image default
Society / Law

Een mantelzorgwoning

Op zoek naar een mantelzorgwoning in de tuin. Mijn schoonmoeder heeft veel hulp nodig. Ze is erg zwak en zonder hulp zou ze het niet redden. Mijn vrouw en ik zorgen voor haar. Dit mantelzorgen kost veel tijd en is een hele klus, toch willen we niet dat ze naar een verzorgingsthuis moet. Het grootste nadeel aan dit alles is dat ze best wel ver weg van ons woont. Elke dag 30 minuten heen en terug is veel tijd dat je verspild. We wilden hier een oplossing voor vinden. Opzoek naar een bedrijf dat ons hierbij kan helpen en die ons een oplossing kan bieden.

Een mantelzorgwoning van Wernsen Chaletbouw

De oplossing bleek Wernsen Chaletbouw die ons een mantelzorgwoning kon bieden. Na een poos zoeken naar een oplossing kwam ik op de website van Wernsen Chaletbouw. Zij kunnen mensen met ons probleem helpen om een tijdelijke woning te vinden voor de desbetreffende persoon bij ons in de buurt. Dit klonk mij meteen als een goede oplossing. Een nieuwe woning voor mijn schoonmoeder veel dichter bij ons in de buurt. Ik las snel verder. Ze helpen je niet alleen bij het neerzetten van de woning, maar ook bij alle papieren bij de gemeente. Wij laten onze wensen achter, en zij bekijken wat de mogelijkheden zijn.

De bouw van de mantelzorgwoning

Het regelen van de mantelzorgwoning ging eigenlijk heel gemakkelijk. Wij lieten weten wat we wilden. Wernsen chaletbouw regelde het. Wij kregen verder de volledige vrijheid in de inrichting van het huis. Het was een groot succes. De bouw van de woning kon beginnen.

Wat een verschil!

De woning was af en mijn schoonmoeder woont er. De woning staat nu op een paar minuten lopen afstand op een prachtige omgeving in de natuur. Niemand die er last van heeft, een prachtige omgeving en het scheelt ons heel veel tijd. Het is de perfecte oplossing gebleken. Wij zijn Wernsen chaletbouw heel dankbaar en zijn blij de we met hen in zee zijn gegaan. Ze hebben van het begin tot het eind naar ons geluisterd en hebben onze verzoeken altijd ingewilligd. Mocht je ook met een soortgelijk probleem zitten, dan is een mantelzorgwoning van Wernsen Chaletbouw de oplossing.