Dr Schulte
Image default
Society / Law

Ervaren LSA advocaat

Heeft u lichamelijk letsel opgelopen door een ongeluk op uw werk? Of heeft een arts een fout gemaakt waar u de rest van uw leven negatieve gevolgen van ondervindt? In dit soort gevallen is het inschakelen van een LSA advocaat een goede beslissing. Een letselschade advocaat kan u helpen met het indienen van een schadeclaim en neemt u het juridische papierwerk uit handen. Dit maakt de situatie voor u minder stressvol, zodat u zich beter kunt richten op herstel. Daarbij is de kans dat u daadwerkelijk een vergoeding ontvangt groter, omdat een ervaren LSA advocaat precies weet wat er moet gebeuren.

Van Dijk advocaten Zoetermeer

Thomas van Dijk is een letselschade advocaat gevestigd in Zoetermeer. Hij heeft al jarenlang ervaring met veel verschillende gevallen van letselschade. Van Dijk helpt slachtoffers in heel het land om hun zaak tot een succesvol einde te brengen en de gewenste vergoeding te ontvangen. Van Dijk behandeld samen met zijn team zowel grote als kleinere letselschade zaken. Door middel van een grondige aanpak en uitgebreid onderzoek, slaagt hij erin om elke zaak goed af te ronden. Letselschade advocaat Van Dijk richt zich op verkeersslachtoffers, slachtoffers van bedrijfsongevallen en medische fouten, en whiplash gevallen.

Directe verzekering

Bij een WA verzekering wordt gekeken naar wie er aansprakelijk kan worden gesteld in geval van een ongeluk. Op die manier wordt bepaald wie verantwoordelijk is voor de kosten. Het nadeel hiervan is dat het proces veel tijd kost. Een directe verzekering zou hier verandering in kunnen brengen. Deze zogenaamde first party verzekering zorgt ervoor dat de schade direct bij de verzekering kan worden geclaimd, ongeacht wie aansprakelijk is. Meer informatie over de directe verzekering kunt u vinden op onze website. Natuurlijk staan we u ook graag persoonlijk te woord als u vragen heeft.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/