Dr Schulte
Image default
Society / Law

Fiscale advocatuur van Vink

Bij Vink Fiscale Advocatuur kunt u terecht wanneer u problemen heeft die te maken hebben met fiscaal recht. Wat kunnen we voor u betekenen? Wanneer u fiscale procedures nodig heeft, dan voeren wij die voor u uit. Wij verlenen ook bijstand aan accountants en belastingadviseurs, adviseren ondernemingen, familiebedrijven en vermogende particulieren. Wat het ook mag zijn, Vink Fiscale Advocatuur staat voor u klaar. We bieden u kwaliteit door de hoeveelheid ervaring die we hebben, de deskundigheid waarmee te werk gaan, en de creativiteit waarmee we trachten problemen op te lossen!

Fiscaal advies van Vink Fiscale Advocatuur

U kunt dus terecht bij Vink Fiscale Advocatuur wanneer u op zoek bent naar fiscale advocatuur Amsterdam. U kunt dan met vragen zitten zoals: hoe optimaliseer ik mijn fiscale positie? Of, hoe geef ik antwoord op een lastige vragenbrief van de Belastingdienst? Waar u ook advies voor nodig heeft, wij kunnen u er zeker mee helpen. Eventueel wilt u een bestaande fiscale structuur optimaliseren, of juist een fiscale structuur gaan opzetten. Ook dan staat Vink Fiscale Advocatuur voor u klaar! Ook wanneer het gaat om de overname van een onderneming, of de aankoop van onroerend goed, of juist om een bedrijfsopvolging of om overdracht van vermogen, in ieder geval weten wij wel raad. Het enige waar we u niet mee kunnen helpen is administraties en het verzorgen van uw aangiften.

Op maat

U krijgt uiteraard fiscaal advies van ons op maat, het is aangepast aan uw persoonlijke situatie. U heeft er namelijk niets aan wanneer we gewoon volgens de standaardprocedures u een standaard advies geven die over het algemeen wel werkt. Wij streven ernaar om specifiek naar iedere situatie te kijken en op die manier precies erachter te komen wat de beste manier is om te handelen. Terwijl we dat doen brengen we de knelpunten in kaart in het geven van mogelijke oplossingen. Ondertussen zorgen we ervoor dat we continu creatief denken, en op de hoogte zijn van de fiscale en juridische ontwikkelingen zodat u niet met ons voor verrassingen komt te staan. Daar staan we voor.