Op zoek naar een advocaat in Ede?

Vallei Advocaten & Mediators is de advocaat in Ede die u zoekt. Terwijl wij in Ede gevestigd zijn kunt u ook bij ons terecht als u uit de directe omgeving van Ede komt, zoals Veenendaal, Wageningen, Bennekom, Rhenen etc. Onze vijf advocaten (Ivar Goedings, Martijn Groot Kormelink, Peter van de Veer, Richard Bruinier en Edita Tesnjak) kunnen u van dienst zijn bij verschillende soorten recht zodat wij voor elk rechterlijk probleem voor u een oplossing kunnen bieden. Daarnaast zijn vier van onze advocaten ook geschikt als mediator. Kortom, een advocaat Wageningen inschakelen, ook dan staan wij tot uw dienst?

Advocaat Ede gespecialiseerd in verscheidene rechtsgebieden

Zoekt u dus een advocaat in Ede voor een bepaald rechtsgebied? Bij ons kunt u terecht voor deskundige oplossingen in het bestuursrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht, ondernemingsrecht en voor mediation. In het personen- en familierecht hebben wij ervaring met zaken als echtscheidingen, erfrecht, ouderlijk gezag, pensioenverdelingen, alimentatie, het verbreken van relaties, het opstellen van een ouderschapsplan, omgangsregelingen, verdeling van huwelijksgoederen, naamswijzigingen, afstammingsrecht, afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden etc. Omdat deze zaken vaak erg emotioneel zijn, zijn wij uw luisterend oor en tegelijk uw advocaat om alles voor u zo gemakkelijk mogelijk en zo duidelijk mogelijk te laten verlopen. Waar ook veel mensen mee te maken krijgen is het arbeidsrecht. Zowel bij individueel arbeidsrecht (alles rondom sollicitatie, indiensttreding, wijzigingen, beëindiging en ontslag) en collectief arbeidsrecht (alles rondom medezeggenschap, reorganisaties en cao’s) bent u bij ons aan het juiste adres, voor advies zowel als voor procedures. Maar ook ondernemers kunnen bij ons terecht. Aangezien wij van Vallei Advocaten & Mediators zelf ook ondernemers zijn helpen wij u met zaken als samenwerkingsovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten en geschillen tussen aandeelhouders, fusies en overnames, alles rondom algemene voorwaarden, vennootschapsrechtelijke vraagstukken en bestuurdersaansprakelijkheid. 

Neem contact met ons op

Wilt u onze hulp met een juridische kwestie binnen deze rechtsgebieden of zoekt u naar mediation? Via onze site kunt u meer over onze advocaten, onze expertises en onze werkwijze lezen. Hier vindt u uiteraard ook de gegevens die u nodig heeft om contact met ons op te nemen. Daarnaast kunt u hier ook artikelen lezen over actuele ontwikkelingen binnen het recht om op de hoogte te blijven. Neem een kijkje op http://vallei-advocaten.nl/