Op zoek naar een advocaat in Ede?

Vallei Advocaten & Mediators is de advocaat in Ede die u zoekt. Terwijl wij in Ede gevestigd zijn kunt u ook bij ons terecht als u uit de directe omgeving van Ede komt, zoals Veenendaal, Wageningen, Bennekom, Rhenen etc. Onze vijf advocaten (Ivar Goedings, Martijn Groot Kormelink, Peter van de Veer, Richard Bruinier en Edita Tesnjak) kunnen u van dienst zijn bij verschillende soorten recht zodat wij voor elk rechterlijk probleem voor u een oplossing kunnen bieden. Daarnaast zijn vier van onze advocaten ook geschikt als mediator. Kortom, een advocaat Wageningen inschakelen, ook dan staan wij tot uw dienst?

Advocaat Ede gespecialiseerd in verscheidene rechtsgebieden

Zoekt u dus een advocaat in Ede voor een bepaald rechtsgebied? Bij ons kunt u terecht voor deskundige oplossingen in het bestuursrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht, ondernemingsrecht en voor mediation. In het personen- en familierecht hebben wij ervaring met zaken als echtscheidingen, erfrecht, ouderlijk gezag, pensioenverdelingen, alimentatie, het verbreken van relaties, het opstellen van een ouderschapsplan, omgangsregelingen, verdeling van huwelijksgoederen, naamswijzigingen, afstammingsrecht, afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden etc. Omdat deze zaken vaak erg emotioneel zijn, zijn wij uw luisterend oor en tegelijk uw advocaat om alles voor u zo gemakkelijk mogelijk en zo duidelijk mogelijk te laten verlopen. Waar ook veel mensen mee te maken krijgen is het arbeidsrecht. Zowel bij individueel arbeidsrecht (alles rondom sollicitatie, indiensttreding, wijzigingen, beëindiging en ontslag) en collectief arbeidsrecht (alles rondom medezeggenschap, reorganisaties en cao’s) bent u bij ons aan het juiste adres, voor advies zowel als voor procedures. Maar ook ondernemers kunnen bij ons terecht. Aangezien wij van Vallei Advocaten & Mediators zelf ook ondernemers zijn helpen wij u met zaken als samenwerkingsovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten en geschillen tussen aandeelhouders, fusies en overnames, alles rondom algemene voorwaarden, vennootschapsrechtelijke vraagstukken en bestuurdersaansprakelijkheid. 

Neem contact met ons op

Wilt u onze hulp met een juridische kwestie binnen deze rechtsgebieden of zoekt u naar mediation? Via onze site kunt u meer over onze advocaten, onze expertises en onze werkwijze lezen. Hier vindt u uiteraard ook de gegevens die u nodig heeft om contact met ons op te nemen. Daarnaast kunt u hier ook artikelen lezen over actuele ontwikkelingen binnen het recht om op de hoogte te blijven. Neem een kijkje op http://vallei-advocaten.nl/

Fiscale advocatuur van Vink

Bij Vink Fiscale Advocatuur kunt u terecht wanneer u problemen heeft die te maken hebben met fiscaal recht. Wat kunnen we voor u betekenen? Wanneer u fiscale procedures nodig heeft, dan voeren wij die voor u uit. Wij verlenen ook bijstand aan accountants en belastingadviseurs, adviseren ondernemingen, familiebedrijven en vermogende particulieren. Wat het ook mag zijn, Vink Fiscale Advocatuur staat voor u klaar. We bieden u kwaliteit door de hoeveelheid ervaring die we hebben, de deskundigheid waarmee te werk gaan, en de creativiteit waarmee we trachten problemen op te lossen!

Fiscaal advies van Vink Fiscale Advocatuur

U kunt dus terecht bij Vink Fiscale Advocatuur wanneer u op zoek bent naar fiscale advocatuur Amsterdam. U kunt dan met vragen zitten zoals: hoe optimaliseer ik mijn fiscale positie? Of, hoe geef ik antwoord op een lastige vragenbrief van de Belastingdienst? Waar u ook advies voor nodig heeft, wij kunnen u er zeker mee helpen. Eventueel wilt u een bestaande fiscale structuur optimaliseren, of juist een fiscale structuur gaan opzetten. Ook dan staat Vink Fiscale Advocatuur voor u klaar! Ook wanneer het gaat om de overname van een onderneming, of de aankoop van onroerend goed, of juist om een bedrijfsopvolging of om overdracht van vermogen, in ieder geval weten wij wel raad. Het enige waar we u niet mee kunnen helpen is administraties en het verzorgen van uw aangiften.

Op maat

U krijgt uiteraard fiscaal advies van ons op maat, het is aangepast aan uw persoonlijke situatie. U heeft er namelijk niets aan wanneer we gewoon volgens de standaardprocedures u een standaard advies geven die over het algemeen wel werkt. Wij streven ernaar om specifiek naar iedere situatie te kijken en op die manier precies erachter te komen wat de beste manier is om te handelen. Terwijl we dat doen brengen we de knelpunten in kaart in het geven van mogelijke oplossingen. Ondertussen zorgen we ervoor dat we continu creatief denken, en op de hoogte zijn van de fiscale en juridische ontwikkelingen zodat u niet met ons voor verrassingen komt te staan. Daar staan we voor.

Uw nieuwe compressor voor uw tandartspraktijk

Een compressor voor uw tandartspraktijk is erg belangrijk. Een tandarts kan veel prettiger werken als de behandeling niet steeds opnieuw hoeft te worden onderbroken door het slikreflex van de patiënt. Hiervoor is droge en schone lucht bij de behandelstoel nodig.

Het belang van een compressor in de tandartspraktijk

Zoals eerder genoemd vormt de compressor het hart van de tandartspraktijk. Dit apparaat zorgt namelijk voor schone en droge lucht. Zonder afzuiging en perslucht kunt u als tandarts niet werken. Voor een topkwaliteit compressor bieden wij verschillende modellen voor een scherpe prijs aan. Wij leveren alleen apparatuur van betrouwbare kwaliteit. Alle modellen die we aanbieden staan voor kwaliteit, veiligheid en voldoen volledig aan de huidige medische standaarden. Verder zijn deze apparaten laag in het energieverbruik, hebben ze een laag geluidsniveau, zijn ze eenvoudig te reinigen en zeer handzaam in het gebruik.

Waarom bij All Dent

Wij zijn een familiebedrijf dat is opgericht in 2002. Al vanaf het begin ligt onze focus op service. Wij leveren hoogstaande kwaliteit en hebben een sterke technische dienst voor het onderhoud en het verhelpen van problemen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé partner voor het inrichten van uw mondzorgpraktijk. Wij leveren niet alleen materialen, maar helpen u ook graag bij de praktijkinrichting. Wij houden hierbij rekening met een goede indeling, unieke uitstraling en fijn werkklimaat. Een praktijkinrichting gaat om veel meer dan alleen de aanschaf van een aantal apparaten. Met de juiste indeling van de ruimtes, looplijnen en kastindeling realiseert u rust en efficiëntie in uw werkomgeving.

Onze technische dienst

U moet kunnen vertrouwen op de tandarts apparatuur in uw praktijk. Goed en regelmatig onderhoud voorkomt storingen voor een groot deel. Om die reden zijn onze monteurs iedere dag aan het werk in praktijken verspreid over het land. Toch kan er zelfs met goed onderhoud nog een storing voorkomen. U kunt patiënten niet laten wachten en dat snappen wij bij All Dent erg goed. Daarom kunt u met ons digitale volgsysteem onze monteurs snel inschakelen. Wij kunnen dan het schema van onze monteurs direct wijzigen en komen deze zo snel mogelijk naar u toe. Op deze manier bent u gegarandeerd van continuïteit.

Trouwfilm laten maken? Ja, dat kost geld maar is zeker de moeite waard

Laten we eerlijk zijn een bruiloft en een trouwfilm laten maken kost geld. Ondanks dat JLo anders beweert in haar lied: ‘Love don’t cost a thing’. Vraag getrouwde paren gerust over hun uitgaven voor hun speciale dag en hun verwachtingen over de belangrijkste uitgaven van hun huwelijksdag. Ik weet zeker dat velen dan zullen zeggen dat ze zouden hebben gewild dat ze een videograaf als Artvideo hadden ingehuurd.

Een trouwfilm laten maken zou op nummer 1 moeten staan van je verlanglijstje

Als je twijfelt over een trouwfilm laten maken of niet, is het belangrijk om bij de goed na te denken over de trouwdag zelf, maar ook over daarna. We zien trends komen en gaan, maar door ons te richten op wat je die dag sterk zal beïnvloeden en hoe je die dag wilt onthouden, is het soms noodzakelijk om de kosten te herzien. Zeker in het geval van het inhuren van een videograaf. Nog teveel mensen zien een video van hun huwelijksdag jammer genoeg nog als een onnodige extra kostenpost. Maar vergeet niet dat je zo lang bezig bent met plannen, je al snel kan vergeten dat je bruiloft maar één dag duurt. Een dag die die heel snel voorbij gaat.

Een trouwdag is een enorme gebeurtenis

Mensen onderschatten echt wat een enorme gebeurtenis je eigen trouwdag is. Daarom is een goede planning van de dag maar ook van je budget geen overbodige luxe. Maak van jouw dag ook werkelijk jouw dag. Personaliseren is precies datgene dat je moet doen om er een geweldig evenement van te maken en waar je je geld aan wilt uitgeven. De meeste getrouwde stellen zouden vooral als ze terugkijken, dus na hun trouwdag, hebben gewild dat ze de bijzondere en eenmalige momenten en toespraken hadden vastgelegd op video. De enige manier om ze terug te kunnen kijken. Ze willen de hele dag weer tot leven zien komen om deze vervolgens steeds weer opnieuw te kunnen beleven.

Contact

Maar ik denk ook dat het belangrijk is om te beseffen dat als iets belangrijk voor je is, je het tegen goede prijs kan vinden. Neem daarom gerust contact op met Arthur van ArtVideo om een persoonlijk gesprek in te plannen. Zodat jullie samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn voor je budget om van jouw trouwdag een onvergetelijke dag te maken die je wanneer jij dat maar wilt weer opnieuw kan beleven.

Dozen voor een goedkope prijs bestellen

Ik ben op zoek gegaan naar bepaalde soort dozen die ik graag wilde bestellen via een online website. Mijn bedrijf verkoopt speciale producten die alleen maar in een specifieke maat doos passen. Maar het bedrijf waar we deze dozen eerst haalde, bestaat helaas niet meer. Bovendien zijn wij voor het recyclen en hergebruiken van kartonnen dozen om het milieu een handje te helpen, dus daar zochten we ook naar. Gelukkig hadden we snel zulke dozen gevonden bij Dozenhal.

Verschillende soorten dozen

Bij Dozenhal bieden ze allerlei verschillende soorten dozen aan voor een goede prijs, maar ook tweedehands dozen. Deze zijn geselecteerd van klanten die dozen terug hebben gebracht of hebben gekocht maar niet meer nodig hebben en ze nog in goede staat zijn. Hiermee besparen klanten veel geld en ze helpen de bomen ook een handje. Dit vonden wij als bedrijf een geweldig initiatief van Dozenhal en hebben meteen een op de website gekeken wat voor ons qua optie was. Wat ik meteen zag was dat ik een aantal formaten dozen kon bestellen via tweedehands. Maar echt specifieke maken moeten zij echt op maat laten maken voor ons wat geen extra kosten had. Dat vonden we echt top service, maar we kwamen nog veel meer geweldige diensten tegen die te maken hebben met de dozen.

Meerdere diensten bij Dozenhal

Ik kwam er later achter dat ik mijn producten ook kon laten bedrukken met ons logo van het bedrijf of zelfs een design kon drukken. Dit leek mij ideaal voor als ik binnenkort de kerstpakketten moet samenstellen voor mijn werknemers. Dan kan ik een leuk kerst printje erop doen met ons logo. Dus ik ga zeker nog een keer terug naar Dozenhal voor die dienst en de goede dienst in het algemeen. Ze zijn snel met reageren en leveren en alles is hoge kwaliteit.

Bezoek de website

WIlt u meer weten over de producten en diensten van Dozenhal? Bekijk dan de website van Dozenhal voor meer informatie over het bedrijf zelf en nog veel meer. Bestel uw dozen vandaag uw dozen nog en dan zijn ze de volgende dag al bij uw adres geleverd!

Een goede uitvaartverzorger is belangrijk

Als er een dierbaar persoon is overleden kan het erg moeilijk zijn om aan het regelen van de uitvaart te beginnen. Je moet namelijk eerst verwerken dat de persoon er niet meer is en dat je hem of haar dus moet missen. Gelukkig zijn er verschillende uitvaart organisaties die je kunnen helpen met het regelen van de uitvaart om zo een goed afscheid voor deze persoon neer te kunnen zetten. Het is dan alleen wel belangrijk dat je een goede uitvaart organisatie kiest die een uitvaartverzorger hebben die het beste voor jullie voor hebben en zo jullie leert kennen en een geschikt afscheid neer kan zetten. 

Deel de wensen met de uitvaartverzorger

Alle nabestaanden hebben wensen voor de uitvaart van hun dierbare. Daarnaast kan het ook zo zijn dat de overleden persoon een aantal wensen heeft opgeschreven die hij of zij graag terug wilt zien in de uitvaart. Deze wensen kun je dan dus doorgeven aan de uitvaartverzorger en dan kan hij of zij zorgen dat deze wensen uitkomen zodat de overleden persoon een uitvaart heeft die hij of zij graag zou willen hebben. 

Besloten of open uitvaart

Er zijn twee verschillende manieren van een uitvaart houden. Zo kun je ervoor kiezen om een besloten uitvaart te doen met alleen de nabestaanden van de persoon. Hierdoor heb je een intens afscheid met alleen de personen die dichtbij je staan. Maar ook kun je ervoor kiezen om een open uitvaart te houden. Hier kunnen dan alle mensen komen die graag op de uitvaart zouden willen komen om afscheid te nemen van de overleden persoon. 

Ervaren LSA advocaat

Heeft u lichamelijk letsel opgelopen door een ongeluk op uw werk? Of heeft een arts een fout gemaakt waar u de rest van uw leven negatieve gevolgen van ondervindt? In dit soort gevallen is het inschakelen van een LSA advocaat een goede beslissing. Een letselschade advocaat kan u helpen met het indienen van een schadeclaim en neemt u het juridische papierwerk uit handen. Dit maakt de situatie voor u minder stressvol, zodat u zich beter kunt richten op herstel. Daarbij is de kans dat u daadwerkelijk een vergoeding ontvangt groter, omdat een ervaren LSA advocaat precies weet wat er moet gebeuren.

Van Dijk advocaten Zoetermeer

Thomas van Dijk is een letselschade advocaat gevestigd in Zoetermeer. Hij heeft al jarenlang ervaring met veel verschillende gevallen van letselschade. Van Dijk helpt slachtoffers in heel het land om hun zaak tot een succesvol einde te brengen en de gewenste vergoeding te ontvangen. Van Dijk behandeld samen met zijn team zowel grote als kleinere letselschade zaken. Door middel van een grondige aanpak en uitgebreid onderzoek, slaagt hij erin om elke zaak goed af te ronden. Letselschade advocaat Van Dijk richt zich op verkeersslachtoffers, slachtoffers van bedrijfsongevallen en medische fouten, en whiplash gevallen.

Directe verzekering

Bij een WA verzekering wordt gekeken naar wie er aansprakelijk kan worden gesteld in geval van een ongeluk. Op die manier wordt bepaald wie verantwoordelijk is voor de kosten. Het nadeel hiervan is dat het proces veel tijd kost. Een directe verzekering zou hier verandering in kunnen brengen. Deze zogenaamde first party verzekering zorgt ervoor dat de schade direct bij de verzekering kan worden geclaimd, ongeacht wie aansprakelijk is. Meer informatie over de directe verzekering kunt u vinden op onze website. Natuurlijk staan we u ook graag persoonlijk te woord als u vragen heeft.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/

Flexibles Anmieten von Büroräumen

Der Online-Dienstleister SKEPP befindet sich weiter auf Expansionskurs. Nachdem das Büroflächen-Vergleichsportal in den Niederlanden sowie in Belgien und Deutschland grosse Erfolge verbuchen konnte, werden nun auch Kunden in Spanien, Frankreich, Österreich und der Schweiz bedient. Wer eine Websuche durchführt und einen Begriff wie „Büro mieten Zürich“ eingibt, hat eine gute Chance, auf der Webseite von SKEPP zu landen.

Büroflächen-Vergleich in sieben Ländern

SKEPP bietet Firmen die Möglichkeit, sich online auf die Suche nach geeigneten Büroflächen zu begeben. Der Kunde kann sich die Räumlichkeiten per Fotogalerie ansehen und alle wichtigen Daten (z.B. Mietpreis, Quadratmeterzahl, Anzahl der Räume) abrufen. Nutzer der spanischen, französischen, österreichischen und schweizerischen Portalversionen haben überdies die Möglichkeit, eine virtuelle Tour durch die Räumlichkeiten zu unternehmen. Dazu wird eine VR-Brille benötigt, die SKEPP dem Kunden auf Wunsch kostenfrei zusendet. Nach dem Erhalt der VR-Brille wird ein Termin mit einem Immobilienberater vereinbart, der den potenziellen Mieter durch das Gebäude führt.

Mobiliar online bestellen

Das Kernstück der SKEPP-Plattform ist der Office-Planer. Dieser wird dazu genutzt, die Einrichtung der Büroräume individuell zusammenzustellen. Der Nutzer kann dabei unter 2 Designvarianten („URBAN Industrial“ und URBAN Scandinavian“) sowie 3 Styling-Paketen („Colour“, „Botanic“ und „Cosy“) wählen. Wer ein SKEPP Büro mieten möchte, muss sich um den Transport und die Montage der bestellten Möbel keine Sorgen machen: Diese Aufgaben übernimmt der Dienstleister. Die Lieferung des Mobiliars erfolgt innerhalb einer Woche.

Flexibles Anmieten von Büroräumen

Flexibles Anmieten von Büros an wichtigen Wirtschaftsstandorten: Mit dieser Geschäftsidee hat SKEPP ganz offensichtlich eine Marktlücke getroffen. Das Flexible Office-Konzept ist in den USA so erfolgreich, dass die Umsatzzahlen der Anbieter jährlich um mehr als 20 Prozent wachsen. Kunden von SKEPP haben jederzeit die Möglichkeit, sich zu verkleinern oder zu vergrössern – je nachdem, wie die wirtschaftliche Entwicklung ihres Unternehmens verläuft. Die Möbel können geleast bzw. gemietet werden, sodass man nicht gezwungen ist, in teures Mobiliar zu investieren. Dieses Maximum an Flexibilität ist ohne Frage einer der Gründe, warum SKEPP laufend neue Kunden hinzugewinnt.

http://skepp.com/ch

Clock Solitaire

Clock, ook wel clock solitaire genoemd, is een erg leuk kaartspel dat door één persoon wordt gespeeld. Het doel is om alle kaarten in hun juiste tijdruimte te plaatsen voordat alle koningen worden gevonden. Het is een spel van geluk.

Doel

Het doel van het spel is om alle kaarten in de 13 stapels de klok rond op verschillende plaatsen te leggen met elke kaart op de juiste plaats. Alle vier de aaskaarten moeten op de plek van één uur liggen, alle vier de “2” kaarten moeten op de plek van 2 uur liggen en zo verder. Kijk naar de foto om te zien waar alle kaarten moeten liggen. De “jack” kaarten gaan in het veld van elf uur en de “koningin” kaart gaat in het veld van twaalf uur. De koningen gaan in het midden.

Opstelling

Vind een pak kaarten. Er mogen geen jokers in de verpakking zitten. Meng alle kaarten door elkaar.

Splits alle kaarten op in 13 stapels. Elke stapel moet hetzelfde aantal kaarten hebben.

Neem 12 van de kaartenstapels en maak er een cirkelvorm van. Leg de 13de stapel in het midden van alle kaarten.

Je wilt dat de kaartenstapels in deze vorm zijn.

Zorg ervoor dat alle kaarten naar beneden gericht zijn in de richting van de tafel waarop je aan het spelen bent.

Let op: De 13de stapel, de stapel in het midden van de cirkel wordt ook wel “de hand” genoemd.

Hoe te spelen

Neem de bovenste kaart van de hand en kijk ernaar.

Leg de kaart die je net hebt opgepakt en leg hem op de juiste plaats op de palen. Als het een “zes” kaart is, leg hem dan op de zes uur durende stapel onderaan de cirkel. Als je een “drie” kaart hebt uitgekozen, leg hem dan op de drie uurstapel rechts, enzovoort.

Pak een andere kaart van de stapel waar je de eerste kaart op legt. Kijk ernaar en leg hem dan op de stapel. Nogmaals, als het een “9”-kaart is, leg hem dan op de plaats van negen uur, enzovoort. Doe dit steeds opnieuw. Het spel is afgelopen als alle kaarten op de juiste plek liggen, of als alle koningen in het midden staan. Als het spel eindigt omdat alle koningen in het midden staan, verlies je, maar als het spel eindigt omdat de kaarten allemaal op de juiste plek liggen, dan win je.

https://sites.google.com/view/live-blackjack/

De skg 3 sterren cilinders

Wanneer je naar het nieuws luistert of je leest de krant, gaat er geen dag voorbij of er is wel ergens ingebroken. Dat wil je zelf nooit meemaken. Woninginbraak kan een hele grote impact hebben op het gevoel van je veiligheid. De gedachten dat er vreemden in je woning zijn geweest en aan je spullen hebben gezeten die waardevol voor je zijn. Ook kunnen er waardevolle spullen zijn meegenomen. Ondanks dat de politie er veel aan doet om de inbrekers op te pakken, zijn er nog veel die vrij rond blijven lopen. Zelf kun je met verschillende maatregelen ervoor zorgen dat het inbreken in je woning niet gemakkelijk is. Inbrekers komen vaak voor een snelle buit. Wanneer je ze het moeilijk maakt, zullen ze eerder opgeven.

Hoe wordt er ingebroken?
Er zijn veel methoden die inbrekers gebruiken om binnen te komen. Het intrappen van een deur of raam of de deurcilinder van een slot afbreken, worden het meest gebuikt. Het intrappen van een deur of raam kun je nooit helemaal voorkomen. Je kunt je deur en raam verstevigen, maar meer kun je daar niet aan doen. Het voorkomen van de cilinder afbreken kan opgelost worden. Gebruik daarvoor een goedgekeurd slot met het juiste bouwbeslag.

Keurmerk
Sloten die voorzien zijn van het SKG 3 sterren keurmerk zijn bestand tegen de inbraakmethode van het kerntrekken. Ook zijn de cilinders met het SKG 3 keurmerk bestand tegen kopsleutels en lockpicken. Het Politiekeurmerk Veilig wonen adviseert de juiste veiligheidskeurmerken deursloten toe te passen.

Kerntrekbeslag
Het is belangrijk dat inbrekers niet met een tang bij een deurcilinder kunnen komen. Kunnen ze namelijk de cilinder met een tang goed vastknijpen, dan kunnen ze proberen de cilinder af te breken. Door een veiligheidsbeslag te gebruiken, wordt het onmogelijk om de cilinder van het slot vast te grijpen. Het veiligheidsbeslag bestaat uit een buiten- en binnen schild. De cilinder wordt hierbij helemaal door het metaal omsloten. De cilinder mag aan de buitenzijde niet of een heel klein beetje buiten het schild uitsteken. Buiten- en binnen schild worden aan elkaar verbonden door middel van schroeven die alleen aan de binnenzijde zichtbaar zijn. Je kunt de schilden dus niet vanaf de buitenzijde losschroeven. Deze schilden kun je gemakkelijk zelf monteren.

Wanneer je de veiligheidsschilden aanschaft, moet je er rekening mee houden dat de afstand van de bevestigingsschroeven overeenkomen met de maten in het slot.

Kosten
Alle 3 sterren cilinders bieden een goede mate van bescherming tegen kerntrekken. Ook binnen deze categorie bestaan er behoorlijke verschillen in kwaliteit. Bij de eenvoudigere modellen bestaat de bescherming alleen uit een boorbeveiliging. Deze maakt het indraaien van een kerntrekschroef lastig. De betere soorten hebben naast de boorbeveiliging ook een betere beschermde kern. Ze zijn daarbij ook beveiligd tegen de breekbeveiliging.

Zou je in je huis alle deuren in een keer willen beveiligen, kun je eenvoudige 3 sterren modellen aanschaffen voor ongeveer € 40 per deurcilinder. Koop je direct een gelijksluitende set deurcilinders, is het belangrijk om te kijken naar de maten die je nodig hebt. Als je kijkt naar de M&C Cilinders zie je de maten beginnen bij 32/32 65mm tot en met een dikte van de deur van 102/102 204mm. De prijs is afhankelijk van de maten van de deurcilinders. Maar voor de beste cilinders met het SKG 3* keurmerk kijk je naar de M&C Matrix of de M&C Condor.

https://mr-beveiliging.nl/product-category/hang-en-sluitwerk/deurcilinders/

Het gevaar van koolmonoxide

In de wintermaanden gaat in bijna alle huishoudens de kachel volop aan om de kou buiten te houden en de temperatuur in de woning aangenaam te houden. Helaas vallen er ieder jaar nog te veel slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging. In dit artikel leggen wij uit wat koolmonoxide is, welke gevolgen een vergiftiging veroorzaakt en hoe u de verspreiding van koolmonoxide in uw woning kunt voorkomen.

 

Koolmonoxide: wat is het en wanneer komt het vrij?

Koolmonoxide is een kleurloos en reukloos gas dat ook wel kolendamp genoemd wordt. Koolmonoxide is een verbinding die ontstaat bij onvolledige verbranding van koolstofhoudende stoffen zoals aardgas, hout en olie. Zuurstof zorgt tijdens het verbrandingsproces voor een optimale verbranding. Bij een volledige verbranding van koolstofhoudende stoffen reageert de koolstof (C) met zuurstof (O2) en wordt koolstofdioxide (CO2) gevormd. Koolstofmonoxide (CO) ontstaat wanneer er onvoldoende zuurstof wordt aangevoerd tijdens het verbrandingsproces. Onvolledige verbranding kan ook ontstaan bij een te lage verbrandingstemperatuur met als direct gevolg dat koolstofmonoxide zich ontwikkeld. Koolstofmonoxide komt van nature in het milieu voor als gevolg van vulkaanuitbarstingen, ontgassing van moerassen en bosbranden. Daarnaast is het kleurloze gas aanwezig in uitlaatgassen van auto’s en tabaksrook.

Symptomen van koolmonoxidevergiftiging

De meeste mensen kennen koolmonoxide als een giftige stof die vrijkomt bij de verbranding van aardgas in kachels en geisers in slecht geventileerde ruimtes. Dit is helaas ook de meest voorkomende oorzaak van koolmonoxidevergiftigingen in Nederland. Koolmonoxidevergiftiging is zeer schadelijk voor zowel mens als dier. Een te hoog koolmonoxideniveau in bijvoorbeeld de werk- of woonomgeving kan dodelijk zijn. Koolmonoxide is zo gevaarlijk niet alleen omdat het geurloos en kleurloos is, maar ook omdat het gas 250 keer sneller in het bloed wordt opgenomen dan zuurstof. Doordat koolmonoxide zo snel wordt opgenomen in het lichaam is ook een lage hoeveelheid van deze stof al erg gevaarlijk. Een koolmonoxidevergiftiging heeft directe gevolgen voor uw lichaam omdat op het moment van vergiftiging minder zuurstof wordt opgenomen in uw bloed dan noodzakelijk is voor de werking van de vitale organen. De symptomen van koolmonoxidevergiftiging zijn hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid en vermoeidheid. Bij langere blootstelling aan het gas worden deze symptomen gevolgd door bewusteloosheid en in sommige gevallen de dood door zuurstofgebrek in de hersenen. Jaarlijks overlijden in Nederland helaas zo’n tien personen aan een koolmonoxidevergiftiging.

Koolmonoxide in uw woning: wat nu? Op het moment dat u er achter komt dat er zich koolmonoxide verspreid in uw woning moet u zo snel mogelijk een aantal stappen uitvoeren. Zet alle ramen en deuren zo wijd mogelijk open en waarschuw uw huisgenoten. Verlaat vervolgens zo snel mogelijk samen met alle andere personen en dieren uw woning en bel 112. Het ambulancepersoneel kan vervolgens u en uw huisgenoten controleren op koolmonoxidevergiftiging en de brandweer kan de oorzaak van het verspreiden van koolmonoxide achterhalen en oplossen.

Verspreiding van koolmonoxide voorkomen

Nu u bekend bent met de gevaren van koolmonoxide wil u natuurlijk ook weten hoe u een koolmonoxidevergiftiging kunt voorkomen. Allereerst kunt u een koolmonoxidemelder in uw woning plaatsen zodat u op tijd gewaarschuwd wordt wanneer er zich koolmonoxide in uw woning bevindt. Het belangrijkste wat u kunt doen om de verspreiding van koolmonoxide te voorkomen is het onderhouden van de cv-ketel, combiketel, kachel of geiser. Laat dit onderhoud altijd uitvoeren door een erkendecv-monteur. In sommige gevallen is het veiliger om de oude cv-ketel te vervangen door een nieuw model. Let er dan wel op dat ook nieuwe verbrandingstoestellen koolmonoxide kunnen uitstoten. Bij een optimale verbranding moet de vlam blauw zijn. Indien de vlam van uw verbrandingsinstallatie geel of oranje is, moet u direct contact opnemen met een erkend installateur. Dit duidt namelijk op een onvolledige verbranding. Aangezien koolmonoxide ook vrij kan komen bij de verbranding van hout, is het van belang om minstens eens per jaar het rookkanaal van de houtkachel schoon te maken. Verwijder ook regelmatig de as uit uw houtkachel. Te veel as kan er namelijk voor zorgen dat er niet voldoende geventileerd wordt in de kachel waardoor de verbranding niet optimaal is. Als laatste willen wij u de tip meegeven om uw huis regelmatig en goed te ventileren. Het openzetten van luchtroosters of klepramen is al voldoende om de kwaliteit van de lucht in uw woning optimaal te houden.

http://loodgieters.nl

Een advocaat uit Ede ingeschakeld om mij te helpen

Ik heb de hulp ingeschakeld van een advocaat uit Ede: Vallei Advocaten. Zelf werk ik ook in de omgeving van Ede en ik had een probleem op mijn werk. Mijn baas en ik waren niet erg gehecht met elkaar en hij was ook niet de beste baas ooit. Hij hield zich niet aan sommige regels en ik wilde dat veranderen. Dus zocht ik een advocaat die mij hierin kon steunen.

Samen met de advocaat uit Ede in gesprek

Ik had al contact gezocht met een advocaat uit de omgeving van Ede, die goede reviews had gekregen van andere cliënten die hij heeft gehad. Nadat we eindelijk een kennismakingsgesprek hadden gepland, moest ik wel het een en ander voorbereiden. Wat was mijn probleem, wat kunnen ze voor mij doen, zulke vragen moest ik beantwoorden. Tijdens het kennismakingsgesprek was er meteen een goede klik tussen de advocaat en ik. We begonnen ons gesprek met het bespreken van het probleem en wat hij, als advocaat, kon regelen voor mij. Samen hadden we een strategisch plan tegenover mijn baas om ervoor te zorgen dat ik kreeg wat ik verdiende bij mijn baan. Daarna gingen besproken we de regels tijdens de rechtbank en hoe het in zijn werking ging. Je merkte meteen dat hij dit vaker heeft gedaan en dus de ervaring had. Met een vertrouwd gevoel, gingen wij naar de rechtbank.

Het resultaat

Tijdens de sessie bij de rechtbank, merkte ik dat mijn baas dacht dat hij van ons zou winnen, omdat hij een ‘betere’ advocaat zou hebben. Maar niks was minder waar, want dankzij onze gesprekken en behandelen van bepaalde methodes hadden we van de rechter gewonnen. Dankzij de advocaat uit Ede kreeg ik precies wat ik wilde bij mijn baan. Ik kreeg het geld wat ik hoorde te verdienen en iedereen kreeg nieuwe betere bureaustoelen!

Contact

Wilt u meer weten over dit geweldige advocatenbureau die alles voor u doet? Op de website van Vallei Advocaten kunt u alle informatie vinden over onze advocaten en hoe zij u kunnen steunen in de rechtbank.

De wkkgz en Zorggeschil

In 2017 is er een nieuwe wet van kracht gegaan, namelijk de wkkgz. Dit staat voor wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg. Deze wet is bedoeld voor elke officiële zorginstelling. Het idee is dat de gezondheidsinstellingen verbeterd worden in kwaliteit zodat dit zo goed mogelijk gewaarborgd kan worden. Een aantal dingen worden door de wet verbeterd, namelijk: Een verbeterde aanpak van klachten van cliënten. Ook moet het voor de medewerkers van de instellingen beter, sneller en laagdrempeliger worden om klachten en incidenten intern te melden. Het doel is dan ook de cliënt een sterkere positie te geven binnen de zorg. Ook moet er een mogelijkheid komen voor meldplicht bij elke aanbieder. Heeft jouw bedrijf de wkkgz al op orde? Doe te wkkgz test hier bij zorggeschil.

Een verbeterde aanpak van klachten

Toen de wet van kracht ging werd het voor elke zorginstelling verplicht om een onafhankelijke klachtenfuctionaris aan te stellen. Deze dient voor meerdere aspecten. Wanneer een gesprek niet opgelost wordt is er altijd een mogelijkheid om een rechtszaak aan te spannen. Maar dit is een moeizaam, lang en duur proces. Met de komst van een klachtenfunctionaris wordt er een tussenweg aangeboden waarbij laagdrempelig verhaal gedaan kan worden bij een onafhankelijke geschilleninstantie. Deze instantie heeft de macht om een uitspraak te doen met verplichtingen voor beide partijen. 

Intern alarmering wanneer er een incident plaatsvind

Alle medewerkers van een zorginstelling moeten gemakkelijker dan eerst intern een incident kunnen vermelden. Op deze manier wordt het melden laagdrempeliger gemaakt en kan ervoor zorgen dat de medewerkers deze incidenten onderling bespreken. Dit zorgt voor meer continuïteit in de zorg en zorgt ervoor dat incidenten steeds minder plaatsvinden. Bent u nou ook geïnteresseerd in de wkkgz en wilt u meer te weten komen? Op de website van Zorggeschil staat een uitgebreide uitleg. U kunt naar de website gaan via de volgende website: www.zorggechil.nl

De spullen van de overleden persoon

Er is een dierbare in je omgeving overleden. Dit is erg vervelend voor je! Dit betekend ook dat er veel verschillende dingen geregeld moeten worden. Zo moet natuurlijk de uitvaart geregeld worden, maar ook moeten er andere dingen geregeld en uitgepraat worden. Een van deze dingen is wat er met de spullen van de overledene gebeurd. Je kunt niet zomaar aanspraak doen op de spullen van de overledene, want meestal is er een testament waarin staat wie recht heeft op welke spullen. En het is dus belangrijk dat dit naar buiten komt. 

Waar wordt dit geregeld? 

Over het algemeen wordt het testament verdeeld en verteld bij de notaris. De notaris heeft namelijk inzicht in het testament en weet dan dus wie recht heeft op wat. In sommige situaties kan het ook verschillende discussies oproepen bij de nabestaanden, omdat de ene persoon ergens wel recht op heeft, terwijl de andere dat niet heeft, maar die persoon wel vindt dat hij of zij hier recht op heeft. De notaris kan er dan voor kiezen om alleen de mensen in de kamer te laten die recht heeft op bepaalde spullen van de persoonm, en de mensen niet binnen te laten die nergens recht op hebben. 

De uitvaart

Als alle spullen verdeeld zijn, en de nabestaanden tevreden zijn over wat ze hebben en hoe dit verdeeld is, moet er begonnen worden met het regelen van de uitvaart. De persoon moet namelijk nog wel een passend afscheid krijgen voor alle mensen die hierbij betrokken zijn. Je kunt bij het regelen van de uitvaart hulp vragen, of je kunt dit zelf gaan doen. 

 

Een arbeidsdeskundig onderzoek

Hier zijn een aantal vragen, die de noodzaak van een arbeidsdeskundig onderzoek aangeven. Uw werknemer is voor langere tijd arbeidsongeschikt geweest. Er is echter wel uitzicht op de terugkeer van de werknemer, maar de situatie, en uw werknemer is ondertussen veranderd. Dit werpt allerlei vragen op. Hoe belastbaar is uw werknemer eigenlijk? Wanneer is er zicht op de terugkeer van de werknemer naar de eigen werkplek? Of, is er eventueel een andere functie, die nog steeds binnen de eigen organisatie is, die geschikt is voor de werknemer? Kan het werk van de huidige werkplek eventueel passend gemaakt worden voor de werknemer? Is het toch beter als de werknemer op zoek gaat naar een werkplek buiten de eigen organisatie? Op al deze vragen kan een arbeidsdeskundig onderzoek antwoord geven.

Arbeidsongeschikt?

Waarom is een arbeidsdeskundig onderzoek nodig? Wat valt ermee te behalen? Welk resultaat moet er bereikt worden? Bij een arbeidsdeskundige rapportage kan er duidelijkheid geschept worden bij een werknemer die, eventueel voor langere tijd, arbeidsongeschikt is geweest. Wat gebeurt er dan bij een arbeidsdeskundig onderzoek? Bij een onderzoek van AdXpert worden er een aantal interviews uitgevoerd door onze arbeidsdeskundigen, waar de bedrijfsarts ook inbreng in heeft. Aan de hand van die interviews van het arbeidsdeskundig onderzoek, wordt er dan bepaald of de werknemer zijn of haar eigen werk zou kunnen hervatten. Simpel. Dan zijn er nog een aantal mogelijkheden bij een arbeidsdeskundig onderzoek. Namelijk, kan de werknemer zijn of haar eigen werk weer hervatten, en zo ja, is dit bij de eigen werkgever, bij een andere werkgever, of op een andere positie binnen de organisatie.

Waarom kiezen voor AdXpert?

Waarom zou u hierbij willen kiezen voor een arbeidsdeskundig onderzoek van AdXpert? Dat komt doordat wij een aantal voordelen bij een onderzoek bieden, die onze concurrenten niet hebben. Namelijk, wij gaan voor een arbeidsdeskundig onderzoek met een snelle, maar deskundige afhandeling. Wij hebben namelijk binnen vijf werkdagen na de aanvraag het onderzoek op locatie bij u ingepland én binnen een extra vijf werkdagen het conceptrapport van het arbeidsdeskundig onderzoek gereed. We hopen u snel te mogen helpen!

Zit je in de schulden? Een WSNP Advocaat helpt je bij een afgewezen WSNP

Zelfs in het geval dat de schuld moet worden betaald, kan een faillissement een billijk plan voor terugbetaling bieden met voorwaarden die het gerecht beslist, afhankelijk van uw inkomsten en uitgaven. Neem contact op met een WSNP advocaat als je WSNP afgewezen is.

Houd ook een overzicht bij van de betalingen die u doet om de schuld terug te betalen. Zodra het waar is dat een deel van uw schulden wordt overschreden, wordt u aansprakelijk gehouden voor bepaalde schulden, die in uw betalingsprogramma zijn opgenomen. In het geval dat schulden in de loop van een echtscheiding moeten worden doorgebroken zonder te worden terugbetaald, is het een goed idee om nieuwe rekeningen in uw specifieke naam te openen. Stel dat je wordt gearresteerd als je de schuld niet betaalt. Uitbetaling Bestaande schuld Het is vaak het meest gewenste resultaat om schulden voor een scheiding weg te werken.

  • Schuldverzamelaars kunnen zichzelf niet verkeerd voorstellen.
  • Een incassobureau moet uw privacy beschermen.

Incidentele schuldinzamelaars hoeven dit niet te doen.

Je hebt waarschijnlijk de grootste moeite om een ​​nieuwe lening te detecteren vanwege je creditering, zodat je beter met contant geld kunt verschijnen als je van plan bent om te bieden. De lening kwam op een cruciaal moment. Als u bijvoorbeeld een lening heeft mede ondertekend met degene die is overleden, bent u volgens de schuldwet mogelijk verantwoordelijk voor de schuld.

Denk na over praten met een advocaat voordat u beslist. Het allereerste dat u moet doen, is contact opnemen met een advocaat die ervaring heeft met schuldenproblemen. Als u een advocaat in dienst neemt om een ​​ongepaste inbeslagname te bestrijden, zal hij normaal functioneren om uw credit score te bewaken. Je ontmoet niet de advocaat die je eerste schuldeisersvergadering bijwoont voor de allereerste keer, slechts een paar minuten voor je faillissementsgehoor! Net als bij elk ander actief of een andere verplichting die eerlijk moet worden verdeeld in de loop van een scheiding, moet uw schuldafdelingsadvocaat moet u eerst de mogelijkheid geven om te beslissen of uw schuld al dan niet als huwelijksgoed wordt beschouwd.

https://www.afgewezenwsnp.nl/

Merk is pas beschermd na een merkregistratie

Er komt veel kijken bij een startende onderneming

Startende ondernemers moeten aan veel zaken denken. Welk product of welke dienst ga je verkopen? Aan wie ga je deze producten verkopen? Maar een van de belangrijkste zaken is je merk van je nieuwe onderneming. Een merk roept namelijk herkenning op bij gebruikers en daarnaast biedt een merk onderscheidend vermogen. Een merk kan voorkomen in verschillende soorten, zo is er een woordmerk, beeldmerk en een woordbeeldmerk. Al deze verschillende merken kan je beschermen tegen inbreuk van anderen door merkregistratie.

 

Geniet van bescherming na een merkregistratie

Het is belangrijk dat een merk geregistreerd is voordat deze beschermd is. Alleen door een merkregistratie kan je optreden tegen het gebruik en de registratie van een jonger gelijkend merk en anderen die zonder toestemming gebruik maken van jouw merk voor soortgelijkende of dezelfde waarden en diensten. Je kunt dus alleen jouw waardevolle merk beschermen op het moment dat deze geregistreerd is bij een erkend merkbureau. Een merkbureau doet er alles aan om jouw merk te beschermen. Zo werkt het merkbureau samen met advocaten die gespecialiseerd zijn in het merkenrecht. Dus mocht er inbreuk zijn gemaakt op jouw merk? Dan kunnen deze advocaten jou bijstaan en zorgen dat de inbreuk maker gestopt wordt.

 

Kies voor een erkend merkenbureau

Zoals eerder gezegd is het verstandig om jouw merk te laten registreren en beschermen bij een merkenbureau. Een merkregistratie en merkbescherming is immers een specialisme en kost dus tijd. Als eigenaar van het merk doe je er daarom verstandig aan om een merkgemachtige als een merkbureau in te schakelen. Het merkbureau begeleidt je zorgvuldig bij het registreren van jouw merk, zodat jij je volledig kan focussen op je onderneming en alle belangrijke zaken die komen kijken bij een startende onderneming. Heb je vragen over de merkregistratie? Of wil je weten wat een merkbureau voor jou kan doen? Neem in dat geval contact op!

Een uitvaart regelen bij jou in de buurt

Als iemand overlijdt moet er voor die persoon een uitvaart geregeld worden. Het is hierbij erg belangrijk dat alles goed geregeld wordt en je ook weet waar je mee bezig bent. Hierdoor kun je de beste en strakke uitvaart regelen, net wat je van plan was. Dit kun je allemaal grotendeels zelf willen doen, maar ook kan het handig zijn om hierbij een uitvaart organisatie in te schakelen die verstand heeft van uitvaarten regelen en alles wat hier omheen afspeelt. Ook hebben zij meer ervaringen met het regelen van de uitvaarten en zullen er dus minder moeite mee hebben dan jij dat hebt. 

Voordelen van een organisatie bij jou in de buurt

Het is erg handig als de uitvaart organisatie bij jou in de buurt zit. Dit heeft erg veel voordelen voor jou, de andere nabestaanden en natuurlijk de uitvaart. Het voordeel van dat de uitvaartorganisatie bij jou in de buurt zit is dat je niet ver hoeft te reizen als er dingen overlegd moeten worden over de uitvaart. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat een uitvaar organisatie bij jou dient als steun en toeverlaat tijdens de moeilijke tijd. Als je dan zou willen overleggen met de medewerker van de organisatie, hoef je niet lang te reizen om bij de organisatie te komen. 

Een persoonlijke uitvaart

Het is natuurlijk ook mooi om een uitvaart een beetje persoonlijk te maken, zodat de mensen die op de uitvaart komen, weten wie de persoon was en waar ze voor stonden. Dit kan dan gemakkelijk gedaan worden door mensen te laten spreken op de uitvaart, of gebruik te maken van verschillende foto’s tijdens te sprekingen. 

Haren transplanteren in Turkije

Indien u uw haren wilt transplanteren in Turkije dan kunt u terecht bij Global Hair. Onze haartransplantatie specialisten kunnen u volledig informeren over alle stappen die genomen moeten worden om u van uw kaalheid af te helpen. Er zal gebruik worden gemaakt van de FUE methode die een natuurlijk effect geeft aan de haargroei op uw hoofd. Door uw haren te laten implanteren in een Turkse haarkliniek kunt u dus een zeer professioneel resultaat bewerkstelligen.

Het is overigens mogelijk om een consult aan te vragen bij Globalhair.nl om informatie in te winnen over baardimplantaties en wenkbrauwimplantaties. Deze twee vormen van haarimplantaties kunnen worden toegepast door een FUE haarchirurg die ISHRS is geregistreerd. Zo kunt u snel een baard laten groeien en wenkbrauwen zetten door uw haren vanaf uw haarkrans te transplanteren. Global Hair kan u geheel adviseren over dit proces en geeft u graag raad over haren implanteren in Turkije.

Turkse haarkliniek

De Turkse haarklinieken zijn goedkoper dan die van Nederland en België. Toch is de kwaliteit zeer hoog. Ook Globalhair.nl beaamt dit en heeft zelf ervaring met haartransplantaties in Turkije. Het laten transplanteren van hoofdhaar middelds de FUE methode is zeer geliefd waardoor Turkse klinieken, mede door de goedkope services, zeer veel ervaring hebben kunnen opdoen. Zo zijn deze haarchirurgen uitgegroeid tot de beste haarspecialisten in de wereld. Wilt u dus haarimplantatie voor wenkbrauwen, een kalende kruin of voor een dunne baard? Schakel dan Global Hair in voor een afspraak voor FUE haartransplantatie op maat.

Professionele nazorg

Er komt na het implanteren van haren nog een proces na: de nazorg. Als haarspecialist weet Global Hair dat dit een belangrijke fase is voor het uiteindelijke resultaat van de FUE haartransplantatie. Of het nu gaat om getransplanteerde baardharen. Of om geïmplanteerde wenkbrauwharen. Of om een hoofdhaar dat getransplanteerd is naar de kruin van uw hoofd. Een PRP plasmabehandeling is hierbij op zijn plaats. Zo krijgt u van een haarkliniek in Turkije de beste nazorg na een haarimplantatie.

 

https://www.globalhair.nl/

Kies voor een advocatenkantoor in Alkmaar

Ervaren advocaten die gespecialiseerd zijn in een rechtsgebied

Als je een juridisch geschil hebt, dan is goede ondersteuning van een ervaren advocaat absoluut niet overbodig. Het advocatenkantoor in Alkmaar heeft een team van ervaren advocaten die allen gespecialiseerd zijn in hun eigen rechtsgebied. Denk bij dit rechtsgebied bijvoorbeeld aan burenrecht en mededingingsrecht. Op de website vind je alle informatie over deze en andere soorten rechtsgebieden, maak je kennis met het advocatenkantoor in Alkmaar en blijf je op de hoogte van alle juridische nieuwtjes. Ook kan je via deze website contact opnemen met het advocatenkantoor in Alkmaar en kan je per telefoon en e-mail antwoord krijgen op al je vragen en eventueel benodigd advies ontvangen.

 

Wanneer is er sprake van burenrecht?

Op het moment dat er sprake is van overlast, dan kunnen de gemoederen soms hoog oplopen. Dit kan voor conflicten zorgen tussen jou en jouw buren. Daarbij kan burenrecht om de hoek komen kijken. Er is tevens sprake van burenrecht bij erfdienstbaarheid. Hierbij kan je afspraken maken over een verbod om iets te uitbouwen in de tuin. Recht van overpad is een goed voorbeeld van erfdienstbaarheid. Dit houdt in dat je buren of andere toestemming hebben om over je grond te lopen of te rijden.

 

Wat houdt mededingingsrecht in?

Mededingingsrecht zorgt ervoor dat ondernemingen geen misbruik maken van hun machtspositie. Deze machtpositie kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de concurrentie tegen te gaan. Concurrentie is belangrijk voor een vrije markt en heeft een gunstige werking voor de consument. Met oog daarop is het verboden om afspraken te maken die de concurrentie geweld aan kan doen. Het in strijd handelen met het mededingingsrecht kan gevolgen hebben voor de concurrent, of voor je eigen onderneming op het moment dat je de mededingingswet overtreedt. Zo kan jij een concurrenten of een concurrent kan jou aanschrijven.

Een begrafenisonderneming helpt

U kunt maar een keer afscheid nemen. Mede daarom is het zo belangrijk dat dit laatste afscheid van begin tot eind goed geregeld is. Het verzorgen van een begrafenis is een lastige opgave voor de nabestaanden. En daarom is het ook zo fijn dat je een begrafenisonderneming zoals Meride in de armen kunt sluiten om samen een prachtig laatste afscheid te kunnen realiseren. Niet alleen voor vrienden en familie, maar ook andere kennissen die graag hun laatste eer willen bewijzen. Een begrafenisonderneming helpt je bij het regelen van begin tot eind. Denk hierbij aan grote keuzes zoals de kist en het kerkhof. Maar ook de keuzes voor muziek en bloemen horen hierbij. Wanneer je onlangs een dierbare bent verloren is het goed voor te stellen dat je het moeilijk hebt en in een zware periode van je leven terecht komt. Zeker wanneer de overledene iemand was die heel dicht bij je stond. Hou dan toch alle moed vast en zet dit in om een prachtig laatste afscheid te kunnen realiseren in samenwerking met een begrafenisonderneming, zoals https://www.meride.nl/begrafenisonderneming/

Kosten van een begrafenis

Een begrafenis is over het algemeen een veel gekozen uitvaart. Toch zie je steeds vaker dat mensen kiezen voor een crematie in plaats van een begrafenis. Dit komt voornamelijk door de kosten. Het is namelijk zo dat een begrafenis vaak meer kosten met zich mee brengt dan een crematie. De grootste kostenposten zijn de kist en de jaarlijkse kosten voor het kerkhof en onderhoud van het graf. Dit is dan ook vaak de reden waarom mensen afzien van een begrafenis. Ben je er toch van overtuigd dat een begrafenis de betere optie is, of heeft de overledene dit achtergelaten als wens? Dan kan de begrafenisonderneming je verder helpen bij de verzorging van begin tot eind. Zo weet je zeker dat je niets vergeet en dat alles in orde komt.

https://www.meride.nl/begrafenisonderneming/

Advocaten helpen bij burenrecht

Wat houdt burenrecht exact in?

Over het algemeen krijgt iedereen weleens te maken met burenrecht. Als je een meningsverschil of conflict hebt met de buren en je komt er samen niet goed uit, dan is het aan te raden om een advocaat in de toepen die gespecialiseerd is in burenrecht. Er zijn verschillende manieren waarop je te maken kunt krijgen met burenrecht, denk bijvoorbeeld aan overlast, erfdienstbaarheid, recht van overpad, erfafscheiding en beplanting. Waarom is het verstandig om een gespecialiseerde advocaat in te zetten? Op het moment dat je een advocaat inzet die gespecialiseerd is in burenrecht, dan ben je ervan verzekerd dat de juridische kwestie snel afgehandeld zal worden. Wil je meer weten over deze advocaten? Neem dan een kijkje op: https://www.ckh-advocaten.nl/.

 

Wanneer krijg je te maken met burenrecht?

Zoals eerder gezegd kan je op verschillende manieren te maken krijgen met burenrecht, maar wat houden deze manieren precies in? Iedereen heeft wel eens overlast van zijn buren. Maar wat is precies toelaatbaar? Op het moment dat er veel sprake is van overlast, dan kunnen de gemoederen hoog oplopen, dit lossen de advocaten graag voor jou op. Daarnaast is er sprake van burenrecht als het gaat om erfdienstbaarheid. Hierbij kan je afspraken maken over een verbod om iets te uitbouwen in de tuin. Erfdienstbaarheid ontstaat door de wet, die verkregen zijn door verjaring of vastgelegd zijn bij de notaris. Recht van overpad is een voorbeeld van erfdienstbaarheid. Dit houdt in dat je buren of andere toestemming hebben om over je grond te lopen of te rijden. Tevens geeft de erfafscheiding de grens weer tussen twee percelen. Dit kan voor de nodige problematiek zorgen. Er worden veel verschillende procedures gevoerd om de exacte erfgrens vast te laten leggen. Tot slot valt beplanting ook onder burenrecht. Zo kan de beplanting in tuinen een punt van discussie zijn tussen buren.

Vacatures Letselschadebehandelaar

Als letselschadebehandelaar aan de slag bij Rochewood?

Werk je als letselschadebehandelaar en ben je gegrepen door de veelzijdigheid en het belang van dit vak? Dan is Rochewood een naam die je moet onthouden. Want Rochewood is een relatief jong bedrijf dat zich richt op dienstverlening aan financiële dienstverleners en we hebben regelmatig ervaren en minder ervaren letselschadebehandelaar vacatures bij een van onze opdrachtgevers.

Een letselschadebehandelaar die perfect matcht bij de opdrachtgever

Als dienstverlener aan verzekeringsbedrijven en banken heeft Rochewood een eigen marktbenadering en stijl. Voor ons is het belangrijk dat jij als letselschadebehandelaar perfect past bij onze opdrachtgever. Daarom willen we veel van je weten: welke waarden vind je belangrijk, wat is je ambitie en wat zijn je sterke en minder sterke punten? Zo krijgen we een goed beeld van jou. Aan de andere doen we er alles aan om een goed beeld te krijgen van onze opdrachtgever. Wat maakt die organisatie uniek, wat voor persoonlijkheden lopen er rond en welke persoonlijkheden zou er het best passen? Zo kunnen we bepalen of jij er zult passen. Want uiteindelijk gaat het erom dat jij er prettig kunt werken en de persoonlijke groei kunt realiseren die je zoekt. Op deze manier creëren we voor jou en onze opdrachtgever de perfecte match.

Zet je loopbaan als letselschadebehandelaar voort bij Rochewood

Rochewood ondersteunt je bij het bereiken van je ambities door heel regelmatig met je te overleggen over jouw ervaringen en je daarbij te coachen. Verder stimuleren we je om opleidingen en trainingen te volgen waarmee je je huidige of je toekomstige functie nóg beter kunt uitvoeren en we organiseren periodiek bijeenkomsten met je Rochewood-collega’s om ervaringen uit te wisselen en daarvan te leren. Op deze manier helpt Rochewood je om je ambities te verwezenlijken. Geïnteresseerd om je loopbaan als letselschadebehandelaar bij Rochewood voort te zetten? Ga naar onze website en bekijk alle vacatures letselschadebehandelaar.

https://www.rochewood.nl/vacatures/letselschadebehandelaar/

Eerste stap in de richting van merkregistratie

Waar moet je rekening mee houden?

Voordat je een merk gaat deponeren is het belangrijk om met een aantal verschillende dingen rekening te houden. Zo is het belangrijk om allereest een onderzoek te laten verrichten door een merkenbureau. Hierbij krijg je antwoord op de vraag: is mijn merk nog beschikbaar en kan mijn merk in juridische zin wel een merk zijn? Ook is het belangrijk om te weten of je een woord- of een beeldmerk wilt? Veelal weet je dat al als je een bestaand merk hebt, maar als je voor het eerst een merk hebt ontwikkeld, dan is het goed om hier even bij stil te staan. Ook is het belangrijk om een keuze te maken betreft de omschrijving van de producten of diensten die je aanbiedt. Ten slotte is het belangrijk om je af te vragen in welke landen je wilt genieten van merkenbescherming door je merk te laten deponeren. Aan de hand van die keuze kan je er namelijk voor kiezen om je merk te deponeren in de Benelux, de Europese Unie of zelfs wereldwijd.

 

Waarom laat je het merk deponeren?

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor kunt kiezen om een merk te laten deponeren bij een merkenbureau. Je merk maakt de producten of diensten die je verkoopt herkenbaar voor klanten, staat als symbool voor de identiteit van de onderneming en zorgt voor een economische waarde. Een merk deponeren is de eerste stap in de richting van merkregistratie. Merkregistratie is ontzettend belangrijk. Zonder merk deponering kan merkregistratie niet, daarom is dit zo ontzettend belangrijk. Door merkregistratie kan worden voorkomen dat andere personen het door jou gevoerde merk kunnen misbruiken en namaken. Daarnaast is een geregistreerd merk waardevol. Zo straalt een geregistreerd merk vertrouwen uit, daardoor zullen consumenten eerder geneigd zijn om jouw producten aan te schaffen of diensten af te nemen.

 

Hulp nodig bij een internet gerelateerd conflict?

Heb je online een conflict opgelopen en ben je opzoek naar een oplossing op dit probleem? Een advocatenkantoor gespecialiseerd in internetrecht kan je advies en hulp bieden. Bij een conflict op internet is het belangrijk dat je zo snel mogelijk handelt om de schade zo veel mogelijk te beperken. Heb je een conflict opgelopen? Ga dan direct op zoek naar een specialist op het gebied van internetrecht en vraag advies. Samen kun je een strategie bepalen om het conflict op te pakken en op te lossen. Benieuwd naar welke partner jou kan helpen bij het oplossen van je conflict? Neem dan eens een kijkje op de website van https://www.lawfox.nl/. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt, en meer!

Wat kan Lawfox voor je betekenen?

Lawfox advocatuur kan je helpen bij internet en ICT gerelateerde conflicten. Heb je bijvoorbeeld een conflict opgelopen op het gebied van het conservatoir beslagrecht, auteursrecht, merkenrecht of het intellectueel eigendomsrecht? Dan kan Lawfox zeker iets voor je betekenen. Vind samen naar de oplossing en voorkom dat het conflict uit de hand loopt. Wat de oorzaak ook is, het is belangrijk dat je zo snel mogelijk de oplossing vindt. Gelukkig staan de advocaten van Lawfox voor je klaar om je uit de brand te helpen. Als je in zee gaat met een advocaat is het belangrijk dat je uitzoekt wat zijn of haar specialiteit is. Conflict opgelopen die internet gerelateerd is? Dan staan alle advocaten voor je klaar die gespecialiseerd zijn in dit rechtsgebied. 

Hulp inschakelen of zelf oplossen?

Voordat je zelf aan de slag gaat is het verstandig om hulp in te schakelen en advies te vragen aan een expert. Hij of zij heeft verstand van zaken en weet waarover gepraat wordt. Dankzij de vele ervaring bij soortgelijke zaken heb je een grote kans van slagen, en dat is natuurlijk waar het je om te doen is.

https://www.lawfox.nl/

Animatie maken

Animatie maken

Een animatie laten maken is een van de leukste dingen die je kan doen voor je bedrijf. Je zorgt dan voor een fris nieuw idee wat extra klanten aan kan spreken. Animatie is groot. Denk aan een Pixar en je ziet al snel het leuke robotje Wall-E of Toy-store. Veel bedrijven gebruiken animaties om een bepaalde boodschap over te brengen, het is dan ook vrij populair in het zakenwereldje. Je kunt met een animatie heel erg makkelijk bepaalde info overbrengen zonder dat het een saai informatief filmpje wordt. Ga maar eens na, de meeste reclames die blijven hangen in je hoofd zijn ook de reclames die gebruiken maken van een animatie. Je brein slaat dingen onbewust op, zo ook de reclames die je op tv ziet op een avond. Je hebt dit zelf niet zo door, het bedrijf wat de reclame maakt heeft dit echter wel door. Zij weten namelijk dat je een leuk filmpje moet hebben om de persoon zijn aandacht te trekken. Ben je dan ook op zoek naar een manier om meer mensen te lokken naar je bedrijf dan is dit zeker een optie om over na te denken. Er zijn verschillende websites die er voor kunnen zorgen dat je een goed filmpje krijgt, Donker media is hier een van. Zij hebben al veel soorten filmpjes gemaakt, van de ING tot aan de blokker.

Hoe werkt een animatie?

Een animatie, is dat ieder tekenfilmpje wat je ziet op de tv? Nee dat is het niet, een normaal filmpje heeft namelijk geen onderliggende boodschap. Een animatie die je gebruikt voor de reclame heeft een boodschap die je over wilt brengen aan de persoon. Dit kan zijn van wat het bedrijf doet of waarom je voor dit bedrijf zou moeten kiezen. Er zijn erg veel stijlen beschikbaar voor een soort filmpje. Dit moet natuurlijk wel een beetje bij je bedrijf passen. Zo moet je niet een super hippe animatie gebruiken als je een ouderwetse website hebt waar je antieke kasten op aanbiedt, dit gaat geheid botsen. Let er dus op dat voordat je de stijl doorgeeft aan het bureau dat je er wel even voor gaat zitten om te kijken hoe je het nu eigenlijk wilt hebben. Zo kom je niet voor verrassingen te staan, tenminste niet voor slechte verrassingen. 

Zelf doen of kiezen voor bureau?

Het fijne aan zo’n bureau is dat ze tenminste weten wat ze aan het doen zijn, jij hebt dit idee waarschijnlijk niet. En het is nog niet eens zo heel erg makkelijk om zomaar een filmpje in elkaar te zetten. Je hebt meer nodig dan je denkt, ten eerste moet je zorgen dat je een soort schetsje maakt voor je animatie. Dit heb je nodig om uiteindelijk het filmpje in elkaar te zetten. Ook heb je een goed liedje nodig wat je gebruikt als achtergrond muziek. Deze moet ook weer goed passen bij het bedrijf, een hip bedrijf kan dus beter techno of house gebruiken dan een of ander klassiek nummer. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, wij raden dan ook echt aan om het gewoon lekker te laten doen. Dit bespaart je een hoop tijd, tijd is toch wel een beetje schaars in het bedrijfsleven. Het is wel even handig om op internet een beetje rond te zoeken naar goede bedrijven. Er zijn namelijk een hele hoop bedrijven die zich online aanbieden als animatiemaker, ze zijn echter lang niet allemaal even goed. Een goede is dus Donker media, maar er zijn ook zat andere te vinden als je een beetje gaat zoeken op de goede beoordelingen. Je wilt immers wel dat je filmpje klopt, dit mag dus niet afgeraffeld of slecht zijn. Leg dan ook iets meer geld neer en kies niet gelijk voor de goedkoopste, het is het namelijk meer dan waard om een goed filmpje te maken.

 

Animatie vs. Normale reclame

Een normale reclame is natuurlijk ook nog een optie als je op zoek bent naar een manier om nieuwe klanten te benaderen, dit is echter wel een beetje een ouderwetse manier. De reclame die je ziet is voornamelijk irritant, het zijn vooral reclames waarin aardig wat geschreeuwd wordt om je aandacht te krijgen. Veel mensen vinden een normale reclame dan ook vervelend en ze kennen hem alleen als het een super irritant filmpje is. Is dat echt waar je je mee wilt verbinden als bedrijf zijnde? Precies, nee dus. Je kunt met een animatie de interesse van de kijker wekken op een manier die ervoor zorgt dat je mensen tegelijkertijd amuseert en informeert. En alsjeblieft, gebruik geen man die voor de camera gaat zitten die een verhaaltje verteld. Er is echt niet veel wat er stommer uitziet dan dat. Een animatie is echt veel makkelijk en het is niet vervelend om naar te kijken. Verschillende banken maken nu ook gebruik van deze vorm van reclame. Het blijkt dan ook uit de cijfers dat deze banken steeds meer klanten krijgen. De kans is natuurlijk groot dat dit door de reclame komt, niet omdat de boodschap nu zo goed is maar omdat de reclame nu tenminste wel je interesse trekt.

Dus, kies voor animatie

Een animatie heeft dus echt veel meer voordelen dan de standaard reclame. Het leidt tot meer naamsbekendheid, mensen zullen het beter onthouden en het is gewoon een nieuwe manier om iets aan de klant over te brengen. Zorg er wel voor dat je van te voren goed weet wat je wensen zijn en wat voor een boodschap je nu eigenlijk over wilt brengen. De kans is dan het grootst dat je boodschap duidelijk zal zijn en dat het filmpje precies zo is als dat je had verwacht. Ga er dus eens met je team voor zitten en gooi het eens in de groep. Het is even een investering, maar het is wel een investering die zichzelf meer dan terugverdient op de langere termijn.

https://donkermedia.nl/

Hoe bescherm je je intellectueel eigendom?

Voordat je je intellectueel eigendom kunt gaan beschermen is het handig om te weten wat een intellectueel eigendom precies is, en wie er mee te maken heeft. Programmeurs, grafisch vormgevers, copywriters, bloggers, ontwerpers, fotografen en uitvinders hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn stuk voor stuk houder van het intellectueel eigendomsrecht. Waarschijnlijk heb je nu al wel door wat er precies wordt bedoelt met het intellectuele eigendom. Zo niet, dan leggen we je het nog even uit. Het intellectueel eigendom geeft een maker van een werk de exclusieve rechten om het werk aan te passen, te verveelvoudigen of te publiceren. Niemand anders behalve de maker van het werk heeft de rechten om dit te doen.

Soorten intellectueel eigendom

Het intellectueel eigendom bestaat uit een aantal verschillende rechtsgebieden die gezamenlijk het intellectueel eigendom vormen. Allereerst het auteursrecht, een van de bekendste rechtsgebieden. Daarnaast behoren het octrooirecht, databankenrecht, merkrecht en handelsnaam recht ook tot het intellectueel eigendomsrecht. Ben je maker van een eigen werk? Dan is de kans groot dat je met een van deze rechtsgebieden in aanraking komt om deze te kunnen beschermen.

Bescherming bieden

Om er zeker van te zijn dat niemand misbruik maakt van jouw eigen gemaakte werk, is het van groot belang dat je je werk goed beschermd met behulp van het intellectueel eigendomsecht. Je intellectueel eigendom beschermen is ontzettend belangrijk en mag niet worden onderschat. Voorkom een conflict en wees vanaf het eerste moment verstandig en hou goed in de gaten of iemand misbruik maakt van jouw kennis en kunde. Vermoed je dat dit het geval is? Grijp dan direct in! Schakel de hulp in van een advocaat die hierin gespecialiseerd is. Zo weet je zeker of je vermoeden klopt en wanneer dit het geval is kun je direct actie ondernemen om je intellectueel eigendom te beschermen.

https://www.lawfox.nl/intellectueel-eigendomsrecht/

Chris Larsen is samen met Chris Larsen miljardair na stijging ripple

Ondanks de enorme stijging en de updates die er bij Ripple Labs hebben plaatsgevonden, blijft de ripple cryptomunt populair. De CEO en directie van ripple zou nu “miljardair” zijn, tenminste op papier. Het zou echt miljardair zijn als hij zijn ripple tokens zou verkopen.

Samen met programmeur Jed McCaleb heeft Chris Larsen in juni van 2012 het bedrijf opgericht, samen hadden ze maar 1 doel. En dat is betalingen tussen banken zo makkelijk mogelijk maken, zonder dat daar dure transactiekosten tussen zitten. De CEO Chris Larsen heeft 5,19 miljard XRP’s in zijn bezit en heeft een aandeel van ruim 17% in Ripple Labs. Forbes Magazine heeft een simpele berekening gemaakt en uitgerekend dat de meneer met zijn ripple tokens een slordige 40 miljard dollar zou hebben. Via het Ripple netwerk zagen we inderdaad dat er iemand grote bedragen Ripple tokens aan het verschuiven was tussen wallets, zou dit Chris Larsen zelf zijn?

Brad Garlinghouse, een collega en de partner van Chris Larsen is sinds kort ook miljardair, de beste man heeft 7% aandelen in het bedrijf en een zekere 3 miljard Ripple tokens.

De ripple/eurokoers blijft voorlopig lekker stijgen en vliegt alleen maar omhoog, zeker nadat Ripple Labs heeft aangekondigd dat zij updates en ontwikkelingen zullen uitbrengen in de eerste kwartaal van 2018. Is investeren in ripple een bubble? Of is het NU de tijd om de Ripple’s te kopen? We laten de keuze aan u over!

VSK Sigarettenmaker Review: Golden Rainbow vs Powermatic 2

Golden Rainbow vs Powermatic 2 sigarettenmakers

Roken heeft in de loop der jaren een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Er blijven ook dingen veranderen. Zo zijn er de laatste jaren steeds meer mensen die niet langer kant-en-klare sigaretten kopen of shag draaien, maar die het voordeliger aanpakken. Sigaretten maken met een sigarettenmaker dus. Je koopt volume tabak in een grote hoeveelheid, schaft filters aan, en je koopt een sigarettenmaker. Vervolgens kun je aan de slag en maak je voortaan je eigen sigaretten. Steeds meer mensen kiezen hiervoor en dat is ook niet zo vreemd aangezien het veel voordelen heeft. Je hebt echter wel de keuze uit veel verschillende sigarettenmakers. Daarom worden in dit artikel twee van die machines met elkaar vergeleken!

 

Waarom een sigarettenmaker?

Hoe komt het eigenlijk dat steeds meer mensen zelf hun sigaretten gaan maken in plaats van een pakje te komen? Waarom is een sigarettenmaker zo populair? Daar zijn verschillende redenen voor te noemen. De allerbelangrijkste reden is echter dat het veel voordeliger is. De accijnzen op sigaretten en shag worden steeds hoger en wanneer je je eigen sigaretten maakt, bespaar je daarmee een hoop geld. Op basis van een pakje sigaretten per dag, bespaar je per jaar zelfs zo’n 1600 euro! Daarnaast is het ook veel eenvoudiger omdat je niet iedere dag naar de winkel hoeft om nieuwe sigaretten te halen. Overigens kun je gewoon je eigen merk roken, aangezien er tabak beschikbaar is van vrijwel alle merken!

 

Keuze uit veel verschillende sigarettenmakers

Voordat je kunt beginnen met het zelf maken van je sigaretten moet je dus wel een kleine investering doen. Zo dien je eenmalig een sigarettenmaker aan te schaffen. Dat lijkt eenvoudiger dan het is aangezien er behoorlijk veel verschillende sigarettenmakers zijn. Ze zijn beschikbaar in tal van verschillende soorten, maten en prijsklassen. Een keuze maken is soms lastig en daarom beginnen veel gebruikers met een goedkope sigarettenmaker. Deze kan echter behoorlijk tegenvallen en wanneer je voor een iets duurdere gaat, krijg je daar zeker geen spijt van. Ook dan heb je echter nog heel veel keuze. Maar waar zitten dan precies de verschillen? Hieronder worden twee verschillende elektrische sigarettenmakers besproken: Golden Rainbow en Powermatic.

 

Golden Rainbow 10+

De Golden Rainbow is een bijzondere sigarettenmaker die is vervaardigd in Amerika. Het is één van de eerste volautomatische hulzenstoppers om thuis te gebruiken en mateloos populair in de Verenigde Staten. Het apparaat werkt zo vloeiend dat je binnen een paar minuten de beschikking hebt over tien sigaretten. Opvallend aan dit toestel is de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het apparaat is voorzien van ISO certificatie en je krijgt er altijd een jaar garantie op.

 

De Golden Rainbow is zonder twijfel één van de allersnelste volautomatische sigarettenmakers. Een veelgehoord probleem bij andere sigarettenmakers, zwakke, afvallende askoppen, wordt door de Golden Rainbow verholpen doordat er gebruik wordt gemaakt van een injector techniek om de tabak in de lege huls te schieten. Daarnaast wordt de Golden Rainbow geleverd met een hygrometer en een tabak shredder. Daardoor zijn de hulzen van de sigaretten werkelijk volledig tot de rand toe gevuld en heb je minder kans dat je tijdens het roken de brandende kop verliest.

Er bestaan 2 varianten van de HSPT Golden Rainbow 10+ sigarettenmachine, de eerste generatie alsmede de z.g. “Improved Model”. Let erop dat u de tweede generatie 10+ improved model Golden Rainbow sigarettenmachine koopt, deze kunt u aanschaffen bij sigarettenmakershop.nl of bij de betere tabak speciaalzaak.

Powermatic 2 Plus

De Powermatic 2 plus sigarettenmaker behoort tot de beste elektrishe sigarettenmakers in zijn soort. Deze semi-automatische sigarettenmachine is overigens een stuk goedkoper in aanschaf dan de Golden Rainbow 10+ maar heeft dan ook minder uitgebreide functies, en de tabak dient voor elke sigaret handmatig te worden geladen. De motor van de Powermatic 2 Plus is zeer krachtig en deze elektrische sigarettenmaker werkt half automatisch. Je maakt met deze uit Amerika (Zico USA) afkomstige sigarettenmaker in theorie iedere seconde een sigaret. Om problemen te voorkomen beschikt de Powermatic over een automatische injector, een koelsysteem en een ingebouwde verstoppingsindicator. Je krijgt op dit apparaat standaard een garantie van een jaar. De Powermatic 2 plus is geschikt voor zowel normale als XL (extra-lange) sigaretten mee maken. In Nederland en Belgie zijn de sigarettenmachines van Powermatic te verkrijgen bij sigarettenmakershop.nl welke de elektrische Powermatic 2 Plus alsmede de handmatige Powermatic 150 (onder andere) kan leveren.

 

De Powermatic 2 plus werkt met injector techniek en heeft geen poespas en weinig bijgeleverde accessoires maar maakt wel uitstekende sigaretten die nauwelijks meer te onderscheiden zijn van de sigaretten die je in pakjes vindt. Deze sigarettenmaker vult de sigaretten bovendien perfectionistisch waardoor je geen last meer hebt van afvallende vuurkopjes, iets dat vroeger nog wel eens voorkwam bij sigarettenmakers.

 

Conclusie

Beide sigarettenmachines zijn goede apparaten en prima geschikt om met tabak van Vereniging Nederlandse Sigaretten- en Kerftabakfabrikanten je sigaretten mee te vervaardigen. De Golden Rainbow is een stuk duurder, maar heeft dan ook veel meer mogelijkheden. Bovendien kun je hiermee bijna handsfree sigaretten maken zonder steeds weer tabak te hoeven bijvullen. De kwaliteit van Golden Rainbow en Powermatic 2 plus is zonder twijfel vergelijkbaar. Opvallend is dat de Powermatic een stuk sneller sigaretten maakt. De Golden Rainbow 10+ vervaardigt zo’n 10 sigaretten in een minuut, terwijl de Powermatic in een seconde een sigaret kan maken. De Powermatic 2 is een uitstekend instapmodel en vooral heel erg geschikt als je net wil beginnen met het maken van sigaretten. Wanneer je absolute luxe verkiest en voor kwaliteit wil gaan, is Golden Rainbow de beste optie.

https://www.vsk-tabak.nl

Waar heb je nu eigenlijk recht op?

Het is vaak een van de vervolgstappen bij een conflict, het inschakelen van een advocaat. Dit is een stap die vaak later in het conflict naar voren komt. Het is in de meeste gevallen een stap die je liever wilt vermijden en toch is het soms verstandig om een advocaat in te schakelen.

Weet waar je recht op hebt

In de meeste gevallen weten mensen niet goed wat voor rechten ze hebben en of ze überhaupt in hun recht staan als ze te maken krijgen met een conflict. Het is soms erg lastig te bepalen als je hier geen verstand van hebt. Het kan dan ook goed voorkomen dat jij van mening bent dat dit wel het geval is terwijl je op juridisch vlak wellicht helemaal geen gelijk hebt. Het is ook moeilijk te beoordelen als je hier geen verstand van hebt, tuurlijk is het mogelijk je in te lezen, maar weet je ook zeker dat deze informatie ook daadwerkelijk betrouwbaar is? Hoe weet je dit zeker en klopt deze informatie? Het is altijd verstandig advies te vragen of een specialist in te schakelen wanneer je ergens niet zeker van bent. Dit kan op allerlei vlakken en het is dan ook verstandig om een specialist in te schakelen in een specifiek vakgebied. Diegene zal alle rechten en plichten weten die betrekking kunnen hebben op jouw conflict.

Advocaten in specifieke situaties

Er zijn allerlei advocaten en het is dan soms ook lastig een geschikte advocaat te vinden. Toch heb je in allerlei vakgebieden advocaten. Het is dan ook verstandig, wanneer je te maken hebt met een conflict een advocaat in te schakelen die verstand van zaken heeft en gespecialiseerd is in dit gebied. Zo weet je zeker dat je alle kennis in huis haalt wat er mogelijk is. Heb je te maken met schade of letselschade? Kies dan voor een letselschade advocaat. Gaat het om een conflict met betrekking tot uw werk of uw werkgever, ga dan voor een advocaat die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. In de meeste gevallen is er voor elk probleem een advocaat die verstand heeft van zaken en alles van dit probleem afweet. 

https://www.juridischbureauletselschade.nl/

Dit kunt u verwachten van advocatenkantoren in Amsterdam

In Amsterdam vind je tal van advocatenkantoren die ieder z’n eigen specialiteit hebben. Zo is de een gespecialiseerd in het auteursrecht en de ander in het conservatoir beslag. Technologie gaat een steeds grotere rol spelen, ook op diverse rechtsgebieden. Denk hierbij aan het ICT recht, het auteursrecht maar natuurlijk ook het internetrecht. Dit laatste is officieel geen recht, maar bij een advocatenkantoor in Amsterdam zullen ze precies weten wat je bedoelt. Zij zullen je graag helpen bij het oplossen van je conflicten door middel van helder advies.

Waarom specifiek in Amsterdam?

Een advocatenkantoor in onze hoofdstad ligt misschien niet heel erg voor de hand wanneer je in het noorden, oosten of zuiden van Nederland woont. Toch kan het misschien wel een verstandige keuze voor je zijn. Zoals net ook al kort werd benoemd zijn er veel verschillende advocatenkantoren Amsterdam, ieder met een eigen specialiteit. Wil je graag meer weten over een bepaald rechtsgebied of heb je een conflict opgelopen en wil je graag advies? Dan is het van belang dat je aanklopt bij een Amsterdams advocatenkantoor waar een advocaat of jurist werkt die zich heeft gespecialiseerd in het betreffende rechtsgebied.

Welk advocatenbureau kan mij verder helpen?

Ben je opzoek naar een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het ICT recht, intellectueel eigendomsrecht, auteursrecht, merkenrecht, conservatoir recht en/of het internetrecht? Dan zit je in Amsterdam zeker goed. Hier vind je gegarandeerd een partij waar je mee wil gaan samenwerken. Wees er op tijd bij als je vermoed dat je een conflict gaat oplopen op een specifiek rechtsgebied. Dit kan veel problemen voorkomen, zowel op het moment zelf als in de toekomst. Niemand heeft zin in onduidelijk, zorg daarom voor duidelijkheid vanaf het eerste moment zodat je goed inzicht hebt in de stand van zaken.

https://www.lawfox.nl/advocatuur/advocatenkantoor-amsterdam/

Vervolgstappen na een ongeluk

Wanneer je betrokken bent geweest bij een ongeluk of ongeval dan is dit natuurlijk uitermate vervelend. Als hier schade bij is komen kijken of zelfs letselschade dan maakt dit het natuurlijk nog een stuk vervelender. Het is iets wat je niet graag mee wilt maken, helaas heb je dit niet altijd zelf in de hand. Maar wat zijn de vervolg stappen eigenlijk wanneer je betrokken bent geweest bij een ongeluk?

De vervolgestappen na een ongeluk

Iedereen die weleens betrokken is geweest bij een ongeluk groot of klein, weet wat voor vervelende gevolgen zoiets kan hebben. Door onoplettendheid van jou of een ander kan je dagelijks leven er in een klap een stuk anders uit komen te zien. Het kan erg veel impact hebben op je toekomst. Wanneer je nu lichamelijk schade hebt en hierdoor bijvoorbeeld niet meer de dagelijkse werkzaamheden uit kan voeren heeft dit erg veel impact. Het kan ook goed voorkomen dat je een mentale beschadiging aan een ongeluk overhoudt.  Het is allemaal erg vervelend en je hoopt dan ook dat je nooit in z’n situatie terecht zal komen.

Twee partijen

In de meeste gevallen heeft een ongeluk twee partijen, tenzij je te maken krijgt met een eenzijdig ongeluk. Wanneer dit het geval is zal jij gewoonweg de veroorzaker zijn. Wanneer je te maken hebt met een ongeluk waar twee of meerdere partijen bij betrokken zijn dan kan het nog weleens vervelend worden. Wie is nu de schuldige? Het wordt vaak een welles, nietes verhaal als er niet duidelijk is wie nu in zijn of haar recht staat en dus ook zeker niet de veroorzaker is. Zonder ooggetuige en camera’s kan het erg lastig worden je gelijk te krijgen als de andere partij niet meewerkt en dus ook zijn of haar verantwoordelijkheid niet neemt. Wanneer je met z’n conflict te maken krijgt wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Als je hier geen verstand van hebt is er altijd de mogelijkheid een letselschadebureau in te schakelen. Zij hebben zeker verstand van zaken en kunnen jou dus ook zeker helpen in een van deze heel erg vervelende situaties.

https://www.juridischbureauletselschade.nl/

Steeds meer mensen schakelen een advocaat in

Tegenwoordig is het heel normaal om een advocaat in te huren als je problemen hebt of onenigheden, waar je zelf niet ver uit komt. Steeds meer mensen in Nederland schakelen een advocaat in om hulp te krijgen, zodat mensen er niet alleen voor staan.

Moeilijk beroep?

Als je een advocaat bent heb je een grote verantwoordelijkheid. Je moet ervoor zorgen dat je je cliënt tevredenstelt en dat de rechter uiteindelijk voor jouw partij gaan kiezen. Een advocaat bepaald zelf zijn klanten niet, dus het kan ook zijn dat je een advocaat bent bij een verdachte voor moord of andere ernstige gevallen. In dit soort situaties moet je alsnog je cliënt vooropstellen en de rechter overtuigen waarom hij of zij onschuldig is. Wanneer er dus sprake is van een negatief geval en je als advocaat daar voor bent ingehuurd, moet je alsnog degene verdedigen al wil je dit misschien niet. Kun je dus zeggen dat dit een moeilijk beroep is? Zeker wel, dit beroep vergt veel van je. Je moet goed geschoold zijn om dit te kunnen uitoefenen en je moet je verdiepen in deze wereld. Het kan zijn dat zelfs een advocaat in bescherming moet worden genomen, omdat een tegenpartij tegen zijn uitspraak is. Een advocaat kan veel haat over zich heen krijgen en dat kan zelfs gevaren opleveren. Het beroep is niet makkelijk en zeker ook niet voor iedereen weggelegd. Weet goed waar je aan begint bij het uitoefenen van dit beroep.

Populairder

Steeds meer mensen voelen zich geroepen om advocaat te worden. Het aantal mensen dat dit beroep uitoefent stijgt met de jaren. In de toekomst zal dit alleen maar meer toenemen. Dit is gunstig voor deze branche. In Nederland willen meer mensen een advocaat, dus het aanbod van banen zal ook blijven stijgen. Een goede advocaat kost geld en dit is dus ook goed voor de economie.

Ben je toevallig nog op zoek naar een goede advocaat en ben je woonachtig in Alkmaar? Dit advocatenkantoor in Alkmaar is zeer professioneel en gewild. Het bedrijf heet Ckh-advocaten. Het is een goed en dynamisch bedrijf. Neem snel een kijkje op de website: https://www.ckh-advocaten.nl/

https://www.ckh-advocaten.nl/

Welk beroep past bij jou?

Welk beroep past bij jou en wil jij nu of later gaan doen? Tegenwoordig zijn er zoveel beroepen dat je niet meer goed weet wat er nou precies allemaal is. Mensen raken in de war en steeds vaker hoor je dat ze er niet uitkomen en uiteindelijk niks meer willen gaan doen. Het is belangrijk dat je werkt en dat je een beroep doet wat je leukt vindt. Een beroep kies je niet zomaar, daar denk je goed over na.

 Hoe bepaal ik mijn beroep?

Het begrip beroep is erg breed, er zijn zoveel banen, waarvan je de helft niet eens kent. Verdiep je in allerlei beroepen. Van brandweerman tot advocaat ICT, alles is mogelijk zolang je het maar wilt. Beoefen jouw passie en maak van je passie je werk, zodat je met een fijn gevoel naar je werk gaat. Je kan wel zo goed verdienen, maar als je het werk wat je doet niet leukt vindt, houd je het niet lang vol. Ga goed zoeken in alle beroepen, welke vormen zijn er, welke diploma’s heb je nodig? En welke werkzaamheden moet je verrichten? Het is belangrijk dat je er goed voor gaat zitten en je er serieus mee bezig gaat. Je beroep doe je niet zomaar, het bepaalt je hele leven. Jouw beroep kiest jouw levenspatroon en bepaalt hoe jouw leven eruit gaat zien. Bedenk je goed of je liever onder de mensen wilt zijn of toch liever alleen aan de slag bent. Je moet je oriënteren over wat jij leukt vindt. Jij weet wat jezelf kan en alleen jij kan erachter komen wat je wilt uitoefenen. Bedenk goed of je lang doorsturen over hebt voor je uiteindelijke baan, bedenk wat je wilt doen voor een studie. Als je voor iets lang moet leren, moet je het echt willen en niet na het eerste jaar het al opgeven.

Kom je nou niet uit welk beroep je wilt gaan doen? Zoek dan op internet, overal is wat te vinden. Beroepen zijn overal, jij kunt worden wat jij wilt als je er maar in gelooft. Niemand bepaalt voor jou welk beroep je wilt gaan doen. Je hebt het zelf in de hand.

https://www.lawfox.nl/

Hoe zit het met het intellectueel eigendom?

Intellectueel eigendom is een verzamelterm voor verschillende rechten die een ding gemeen hebben. Het gaat om dingen die mensen bedenken of creëren. Denk aan een zelf gemaakt schilderij, of een idee voor een nieuw marketingconcept. Een aantal voorbeelden van deze intellectuele rechten zijn het auteursrecht, merkenrecht, modelrecht, handelsnaamrecht, octrooirecht en het databankenrecht. Stel je voor, je wil graag een eigen onderneming starten en je hebt een gave naam bedankt voor je onderneming. De naam is uniek, nieuw en ongebruikt, en dat wil je graag zo houden. Je wil graag de enige zijn die deze naam in gebruik mag nemen. Hier komt het merkenrecht bij kijken. Het is namelijk niet toegestaan om zomaar een merknaam (ten dele) over te nemen. Voor welke bescherming iets in aanmerking komt, hangt af van de betreffende wet.

Conflict opgelopen?

Heb je een conflict opgelopen op het gebied van intellectueel eigendom? Dan is dat natuurlijk erg vervelend. De oorzaak is bijzaak, hoofdzaak is dat het conflict zo snel mogelijk en goed wordt opgelost. Schakel hiervoor een gespecialiseerd advocaat in. Zo is de kans het grootst dat je het maximale eruit haalt wat er in zit. Het is erg lastig om je gelijk te behalen met een advocaat die niet thuis is in dit rechtsgebied. Vandaar dat het zo belangrijk is om een advocaat in de armen te sluiten die daadwerkelijk ervaring heeft op dit gebied en alle nodige kennis in huis heeft. Het intellectueel eigendomsrecht wordt steeds belangrijker, zowel offline als online. Denk aan afbeeldingen, broncodes, computerprogramma’s, logo’s, teksten, websites en meer. Veel mensen denken nog steeds dat je zomaar alles mag overnemen wat online staat. Dit is absoluut niet het geval en hier komen dan ook regelmatig conflicten van voor. Zorg daarom dat je altijd controleert of ergens rechten op zitten voordat je het zomaar overneemt.

https://www.lawfox.nl/specialisaties/intellectueel-eigendom/

Loonservice uitbesteden

Werkgevers staan voor veel moeilijke beslissingen. Sommige oplossingen gaan ten kosten van de effectiviteit van het bedrijf terwijl deze keuzes misschien wel bijdragen aan de tevredenheid van de werknemers. Het kan lastig zijn om hier een goede balans tussen te vinden. Je kunt er als werkgever bijvoorbeeld voor kiezen om je werknemers zelf hun administratie te laten doen. Een andere keuze is om de administratie zelf op te pakken en de derde optie is om dit werk uit te besteden aan een extern bedrijf. Alle opties hebben voor en nadelen.Op het moment dat je de administratie door je personeel laat doen, is het belangrijk dat je ze hier goed voor opleidt. Het kan erg schadelijk zijn als er fouten worden gemaakt in bijvoorbeeld de financiële opgave. Bovendien zullen je werknemers veel tijd verliezen aan de administratieve taken. Zonder deze taken zouden ze meer klanten kunnen helpen binnen een kortere tijd. Administratie gaat dus ten kosten van de productiviteit. Ook als je besluit om deze taken zelf op ta pakken zal dit ontzettend veel tijd in beslag nemen. Deze tijd wil je waarschijnlijk liever steken in het werven van nieuwe klanten en het verbeteren van je product. Het is dus heel verstandig om met een administratie bureau te praten zoals CBBS. Je kunt zoveel administratieve taken uit handen laten nemen als je zelf wilt. Het is belangrijk om goede en duidelijke afspraken te maken zodat er geen dubbel werk verricht wordt. Voorbeelden van taken die een loonbureau op kan pakken is de salarisadministratie en de werkkostenregeling. Als je ervoor kiest om de salarisadministratie uit te besteden, zal dit bedrijf al het salaris uitbetalen en de loonstroken opstellen. Het is niet alleen makkelijker voor jou maar ook voor je personeel. Alles staat overzichtelijk in een schema waardoor er geen onduidelijkheden kunnen ontstaan. 

http://www.cbbs.nl

Tips die handig zijn bij letselschade

Wanneer u letselschade heeft opgelopen is dit ten eerste al erg vervelend. Daarnaast komt er veel op u af. Een paar handige tips bij letselschade komen voor u dan vast goed van pas. Onderstaande tips kunnen u helpen bij een vergoeding.

Pijn of klachten

Ervaart u pijn of andere klachten na het ongeval. Neem dan zo snel mogelijk contact op met een arts of ga langs bij de huisartsenpost op het ziekenhuis. Doe dit na een ongeval ook wanneer u minder klachten heeft, maar wel iets voelt. Het kan namelijk zijn dat de klachten erger worden na een aantal dagen. Wanneer u na een ongeluk aan de bel trekt bij een arts dan kan dit voor uw verzekeraar betekenen dat deze klachten voortkomen uit het ongeval.

Meld u daarom direct bij een arts, en blijf hier niet langer mee doorlopen. De klachten worden dan in ieder geval vastgelegd en zijn later belangrijk voor uw medisch dossier.

Schade melden bij de verzekering

Het is in Nederland verplicht om schade door te geven. Noteer bij een ongeval altijd kentekengegevens en de gegevens van de tegenpartij. Denk hierbij aan adresgegevens, naam en paspoort gegevens. Geef deze gegevens ook door aan uw verzekeraar, en de verzekering van de tegenpartij. Wanneer dit allemaal gedaan wordt kan de tegenpartij aansprakelijk gesteld worden.

Bewaar bonnetjes

Het is slim om vanaf het eerste moment de schade en bonnetjes bij te houden. Hou dit strikt bij en bindt dit netjes in of zorg dat het niet kwijtraakt. Deze kosten zijn gemaakt door het ongeluk en deze zouden anders niet gemaakt worden. Uiteindelijk moet u bewijs leveren voor de schade. Bewaar daarom alle gemaakte kosten goed, en lever dit over aan uw letselschade advocaat of het letselschadebureau.

Vraag om een voorschot

Wanneer de tegenpartij aansprakelijk is gesteld dan is het goed om te vragen om een voorschot. Dit voorschot kan gebruikt worden om de eerste financiële kosten te betalen. Niet alle verzekeraars geven u automatisch een voorschot, maar u kunt er altijd zelf naar vragen. Dit geldt ook voor eventueel smartengeld, samen met een letselschade advocaat kunt u de mogelijkheden doornemen. Ga samen met het letselschadebureau eerst na of de tegenpartij aansprakelijk is gesteld. Anders draait u zelf voor de kosten op.

Hulp nodig bij afspraken

Als u een ongeluk heeft gehad, is dit vaak de eerste keer. Daardoor weet u niet precies hoe dit in zijn werk gaat. Na een ongeluk komt een schaderegelaar van de verzekeraar bij u langs. Regel deze afspraak pas wanneer u wordt bijgestaan door een letselschade advocaat. De verzekeraar heeft namelijk maar 1 doel, dat is de schade zo laag mogelijk houden. De persoon die bij u langskomt vertegenwoordigt de tegenpartij en heeft natuurlijk zijn eigen belang. Roep daarom altijd de hulp in van een letselschadebureau. Dit kan u veel discussies en problemen schelen. Daarnaast is de letselschade advocaat voor u gratis wanneer de tegenpartij aansprakelijk is.

Deze tips kunnen u helpen na een ongeval. Denk eraan dat u dus zo snel mogelijk bij een arts langsgaat om uw klachten vast te laten leggen. En ga vervolgens bij een letselschadebureau langs om de mogelijkheden te bespreken. Deze letselschade advocaat weet waar hij over praat en weet precies hoe dit in zijn werk gaat.

https://www.juridischbureauletselschade.nl

Welke oorzaken van letselschade zijn er?

U kunt op allerlei manieren letselschade oplopen. Het verhalen van deze letselschade kan lastig zijn en een langdurig traject worden. Het is belangrijk om een goede letselschadeadvocaat in handen te nemen. Deze kan u helpen in dit moeilijke traject.

De meeste letselschade komt voort uit verkeersongelukken. Er wordt vaak onderscheid gemaakt tussen de deelnemers in het verkeer. Het kan zijn dat twee motorvoertuigen betrokken zijn geraakt bij een auto ongeluk. Maar het kan ook zijn dat een auto een fietser aanrijdt. De fietser is in het verkeer zeer kwetsbaar en vaak onbeschermd. De kwetsbare deelnemer heeft een andere status in het verkeer. Deze wordt extra beschermd door deze status.

Een werknemer kan arbeidsongeschikt raken door een auto ongeluk. Dit komt regelmatig voor, en kan ook erg vervelend (want erg kostbaar) zijn voor de werkgever. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat er een ongeval op de werkvloer gebeurt. Ander letsel wat arbeid gerelateerd is, is bijvoorbeeld ziekte door werk of een burn-out.

U kunt ook letsel oplopen door een medische fout.

Dit letsel wordt toegebracht door een arts of specialist in het ziekenhuis. Het letsel komt voort uit verwijtbaar verkeerd handelen of nalaten van handelen. Zo kan het zijn dat er geen ingreep is geweest terwijl dit wel had moeten gebeuren. Of dat een ingreep verkeerd is uitgevoerd door arts of specialist.

Voor elk soort letsel is het belangrijk om een goede advocaat in te schakelen. Zo zijn letselschadeadvocaten gespecialiseerd in allerlei soorten letselschade. Van schade door een auto ongeluk tot medische fouten.

https://www.juridischbureauletselschade.nl/aangereden-auto/

Advocaat stappers uit Turnhout

Een aantal jaar geleden heb ik contact opgenomen met advocaat Stappers uit Turnhout via de website https://www.advocatenkantoorstappers.be/. Om wille van brandschade, was onze familie genoodzaakt om een hele tijd ons appartement te verlaten. De oorzaak van de brand lag niet bij ons maar bij de onderburen. 

Al bij al hebben mijn gezin en ik een half jaar bij familie moeten verblijven, wat niet voor de hand liggend is. Maar het geheel heeft ook onvoorziene kosten met zich meegebracht. 

Ik heb destijds dan regelmatig contact gehad met de verzekeringsmaatschappij. Maar als puntje bij paaltje kwam, bleek dat wij helemaal niet voldoende vergoed werden. Niet alleen dat, er werd ons ook nog een deel van de schuld in de schoenen geschoven. 

Om lang verhaal kort te houden, het geheel werd te groot om zelf te kunnen overzien. Dus heb ik in der tijd contact opgenomen met dhr.. Tom Stappers van Stappers advocatenkantoor uit Turnhout. Ik werd daar heel vriendelijk onthaald door een team van specialisten. Ik kon ter aller tijden bij hen terecht via telefoon, e-mail, noem maar op. En ze waren heel transparant over hun manier van werken. Ik had zelfs de mogelijkheid om mijn dossier on-line te raadplegen. 

 

Ik ben hen zeer dankbaar voor het goede advies en bijstand. En zal indien nodig zeker altijd bij hen gaan aankloppen voor advies.

https://www.advocatenkantoorstappers.be/

Wat zijn de voordelen van merkregistratie?

Merkregistratie

Een merkregistratie is de manier om jouw merken te beschermen. Je kunt hierbij denken aan een woordmerk, vormmerk, kleurmerk en beeldmerk. Maar naast deze bescherming heeft registratie nog een voordeel. Het bouwt waarde op, want je kunt het op de activa van de balans plaatsen. Naast de hierboven genoemde merken kun je ook kiezen voor modelregistratie van producten.

Dit is niet mogelijk bij een niet-geregistreerd merk.

Merkenbureau

Een merkenbureau bepaalt de juiste klassen voor je zodat je ook echt beschermd bent zoals je dat wilt. Als bedrijven zonder merkenbureau registreren, dan blijkt heel vaak dat ze uiteindelijk de verkeerde klassen kiezen.

De registratie wordt dan geweigerd of biedt niet de gewenste bescherming. Als je een merknaam laat registreren dan verklein je dit risico aanzienlijk. Dit komt omdat merkengemachtigden dan zorg dragen voor het bepalen van de juiste classificaties.

Je kunt registreren in de Benelux, Euorpese Unie of wereldwijd. Dat laatste is een zogenoemde internationale trademark registration. Ook dergelijke deponeringen kun je laten uitvoeren door een merkenbureau of trademark office.

Wat zijn de risico’s?

Het risico wat je loopt bij registratie is dat deze wordt geweigerd of dat een andere partij bezwaar maakt. Kies je ervoor om zelf te registreren, dan is de kans op weigering of bezwaar erg groot. Het verschil is 1 procent bij een merkengemachtigde en tot wel 15 procent als je zelf indient. 

Uiteraard kun je altijd zelf registreren, maar zoals aangegeven is de kans op succes dan kleiner. Blijkt over een aantal jaren dat de klassen niet juist bepaald waren, dan heb je dus geen enkele bescherming en waarde opgebouwd.

https://www.merkenspot.nl/

Gratis juridisch advies bij letselschade na een auto-ongeluk

Heeft u onlangs een auto-ongeluk meegemaakt en heeft u als gevolg hiervan letsel en/of schade? Dan is het van groot belang dat u zo snel mogelijk uw schade gaat claimen bij de tegenpartij. Wanneer u bent aangereden door een auto is het bijna niet te voorkomen om hier zonder schade en/of letsel vanaf te komen. Ook al is het maar een schaafwond. Schade is schade en letsel is letsel. Wanneer u geestelijk of lichamelijk letsel heeft ondervonden na een incident met een auto is het belangrijk dat u zo snel mogelijk uw schade gaat claimen om allerlei onkosten vergoed te krijgen.

Aangereden door een auto, welke stappen volgen er nu?

Als het goed is heeft u samen met de andere partij een schadeformulier ingevuld. Om uw schade te kunnen verhalen op de tegenpartij is het belangrijk dat er een causaal verband is tussen uw schade en klachten en het plaatsvinden van het ongeval. Tijd speelt hierbij een belangrijke rol. Ga zo snel mogelijk langs een arts om uw klachten te melden en vraag de arts om vast te stellen of deze klachten daadwerkelijk door het ongeluk komen of dat het een andere oorzaak heeft. Met deze bevestiging kan een verzekeraar niet meer twijfelen of de klacht daadwerkelijk een gevolg is van het ongeluk of niet. Zeker wanneer u binnen een week na het ongeluk de arts heeft geraadpleegd zit u vaak wel goed.

Juridisch advies bij letselschade

In Nederland hebben slachtoffers van letselschade recht op gratis juridisch advies en juridische bijstand na een auto-ongeval. Deze juristen kunnen hun gemaakte uren claimen bij de verzekering van de tegenpartij. De kosten (uren) die gemaakt worden door de juristen zijn dus ook als gevolg van het auto ongeluk en dus verhaalbaar bij de tegenpartij. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

 

https://www.juridischbureauletselschade.nl/aangereden-auto/

Cassatieprocedure | Cassatie-advocaat.nl

Wat is cassatie?

Wat is cassatie? Een begrip dat wordt gebruikt binnen het Nederlands recht. Het hoogst rechtsprekende orgaan, in Nederland de Hoge Raad, gaat de zaak bekijken. Klinkt simpel maar is het niet. In cassatie gaan is complex en moet op gegronde feiten zijn gebaseerd. Een cassatieadvocaat kan u hier bij helpen. Wanneer kunt u in cassatie? U kunt in cassatie gaan wanneer het gerechtshof of in sommige gevallen de kantonrechter het recht niet op de juiste manier heeft toegepast. Een cassatierechter treedt dus niet in beoordeling van de feiten zelf. Veel cassatiezaken gaan over de toepassing van wettelijke begrippen.

De volgorde van stappen

U bent veroordeeld door de rechtbank of het gerechtshof en u wilt cassatie instellen. Kunt u in principe zelf doen maar het wordt aangeraden dit door een advocaat te laten doen. Dit dient u binnen twee weken na de veroordeling in te stellen. Het gerechtshof stuurt dan binnen vier maanden de stukken van uw zaak naar de Hoge Raad. Als uw dossier bij de Hoge Raad op de strafgriffie is aangekomen, krijgt u daarvan een schriftelijke mededeling: de aanzegging. De cassatieadvocaat stelt in dit geval een cassatiemiddel op. De middelen van cassatie zijn de punten waarop de verdachte denkt onrecht aan te zijn gedaan. Dit wordt beschreven in de schriftuur. Nu zitten er veel eisen aan de schriftuur. De Hoge Raad is zeer streng met de beoordeling hiervan. De schriftuur dient binnen 60 dagen te zijn ingediend nadat de verdachte de zogenaamde aanzegging heeft ontvangen. De schriftuur dient tevens door een in Nederland ingeschreven advocaat ingediend te worden en mag het alleen gaan over de klachten tegen de uitspraak van de lagere rechten. De Hoge Raad noemt het: ‘een stellige en duidelijke klacht over de schending van een bepaalde rechtsregel en/ of het verzuim van een toepasselijk vormvoorschrift  door de rechter die de bestreden uitspraak heeft bewezen’.

Voldoet uw schriftuur aan de bovenstaande eisen wordt de kans van slagen groter. Echter omdat een cassatieprocedure complex is en de Hoge Raad extreem streng in de beoordeling hiervan is het ten zeerste aan te raden verstandig om te gaan met uw laatste juridische uitweg. Een advocaat gespecialiseerd in cassaties kan u hierbij helpen. Een cassatieadvocaat heeft een goede beoordeling van de gang van zaken en weet aan welke eisen een schriftuur moet voldoen om door de Hoge Raad in behandeling te worden genomen. Een Nederlandse cassatieadvocaat is Niels van Schaik, deze meneer heeft jaren ervaring met de cassatieprocedure. Breng een bezoek aan de website om uitgebreid uitgelegd te worden wat cassatie is en of het voor u van toepassing is.

http://www.cassatie-advocaat.nl/

Hoe realiseren advocaten nieuwe opdrachten?

Hoe realiseren advocaten nieuwe opdrachten?

Er komen in Nederland steeds meer advocaten bij. Meer dan 17.000 inmiddels. Maar dat betekent niet meteen dat de prijzen zakken door eerlijke concurrentie. Het tegendeel lijkt zelfs waar. Sommige advocaten rekenen nog steeds een uurtarief tussen de 300 en 700 euro. Maar dat zal niet lang meer duren is de voorspelling. Dergelijke prijsstellingen zijn nu nog de realiteit en worden daarom gerekend bij corporate clienten.

Nu is er voor particulieren en kleinere bedrijven al een veranderende tendens te zien op gebied van juridisch advies, waarbij steeds vaker volgens vaste tarieven wordt gewerkt. 

Wat is de verwachting?

Omdat steeds meer bedrijven consultants inhuren die onderzoeken waar kosten kunnen worden bespaard is het goed denkbaar dat ook de corporate markt eindelijk normalere tarieven voor advies van advocaten gaat betalen. En daarom is er bij advocatenkantoren paniek in de tent. Als je vroeger partner bij een advocatenkantoor werd wist je zeker dat je gebakken zat. Dat is dus verleden tijd.

Hoe doen andere professionals dat?

Vakmensen kunnen al jaren terecht bij Werkspotachtige bedrijven en steeds meer start-ups noemen zich de nieuwe Airbnb of Uber van hun werkgebied. Binnen de juridische wereld is het inmiddels duidelijk dat adverteren via zoekmachines onbetaalbaar wordt. Tussen de 10 en 18 euro als bureau waar je merken kunt vastleggen is vaak onhaalbaar.

Tips

Het is daarom zaak om te onderzoeken welke partijen binnen jouw markt gespecialiseerd zijn in het genereren van leads. Maar let op, veel partijen vragen dure abonnementskosten per maand en leveren daarvoor niets. Het is dan ook veel interessanter om te kiezen voor een partij die bijvoorbeeld laat betalen via Cost per Click van maximaal 1 euro.

Op die manier weet je dat je pas betaalt als ze je leads en betaalde opdrachten opleveren.

Tot slot is het advies om niet in zee te gaan met partijen die een abonnement per maand rekenen, omdat je dan ook te maken krijgt met de opzegtermijn. Deze kunnen soms erg lang zijn of pas opzegbaar na het eerste jaar. 

 

https://www.legalspot.nl/

Een advocaat strafrecht inschakelen?

Een advocaat strafrecht inschakelen? Dit kan je nodig hebben omtrent geschillen met betrekking tot het strafrecht. Maar wat is nu precies het strafrecht? Dit is het geheel van rechtsregels waarin is bepaald welke handelingen en gedragingen als strafwaardig worden geacht. Ook bevat dit de straffen die aan deze handelingen verbonden zijn en hoe strafoplegging uiteindelijk gerealiseerd kan worden.

Met andere woorden is strafrecht het sanctioneren van onaanvaardbare gedragingen. De bestraffing staat centraal. Op deze manier onderscheidt het strafrecht zich van het aansprakelijkheidsrecht, waarbij de vergoeding van de schade voorop staat. 

Binnen het strafrecht kan er een opdeling gemaakt worden. Zo onderscheid men het materiële strafrecht van het formele strafrecht. Het materiële strafrecht is het geheel van rechtsregels waardoor bepaalde handelingen strafbaar zijn en worden gesanctioneerd. Dit bepaalt onder welke voorwaarden mensen strafrechtelijk verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor hun acties.

Het formele strafrecht of strafprocesrecht bevat het geheel van procedures volgens dewelke het materiële strafrecht dient toegepast te worden. Dit onderdeel bepaalt door wie en hoe de straf wordt uitgeoefend en op welke manier het bewijs van het misdrijf wordt geleverd. Het materiële strafrecht richt zich eerder tot de burgers, door middel van verbodsbepalingen. Het formele strafrecht richt zich daarentegen tot de overheid die dient toe te zien op de toepassing van de regels.

 

Het strafrecht wordt gezien als een middel om de maatschappij onder controle te houden. Aan de hand hiervan probeert men sociaal ongewenste gedragingen te vermijden. Er bestaat natuurlijk voor elk land een iets of wat afwijkend strafrecht met de bijhorende wetboeken, maar ook een internationaal strafrecht bestaat.

In Europa is een Europees strafrecht van toepassing, dit ontstond vooral door de invloed van de Raad van Europa.

 

Stel nu dat je betrokken bent in een strafrechtszaak of je hebt gewoon wat extra informatie nodig omtrent het strafrecht. In die gevallen kan je best beroep doen op een advocaat strafrecht.

Hier bestaat bijvoorbeeld de Strafrechtadvocatenwijzer voor. Hier kan je makkelijk contact opnemen met een advocaat. Alle aangesloten advocaten worden gekenmerkt door professionaliteit, ervaring, de juiste aanpak en een uitmuntende kennis van het strafrecht.

In het geval van een strafzaak zal de advocaat strafrecht er alles aan doen om de zaak tot een goed einde te brengen. Samen met de cliënt wordt de best mogelijke verdediging nagestreefd. Zoals reeds vermeld zijn deze advocaten gespecialiseerd in het strafrecht en ze kunnen dit dus perfect interpreteren.

Niet enkel wanneer je al dan niet schuldig bent in een strafzaak kan je beroep doen op een advocaat strafrecht, ook wanneer u slachtoffer of benadeelde bent van een strafbare handeling. In dit geval assisteren de advocaten het slachtoffer bij het verhalen van de schade op de dader.

 

Heeft u advies nodig wat betreft strafrecht of zijn er bepaalde geschillen met betrekking tot dit recht? Twijfel dan niet en doe beroep op de expertise van advocaten strafrecht. Zoals reeds vermeld kan je deze advocaten vinden bij de Strafrechtadvocatenwijzer, maar online vind je ook een heleboel advocatenkantoren waar je bij terecht kan. Deze advocatenkantoren hebben meestal wel advocaten in hun rangen die gespecialiseerd zijn in het strafrecht.

Voor een overzicht van de prijzen en de kosten gebonden aan het advies of de bijstand van de advocaten, kan je de website van de advocatenkantoren raadplegen. Ook verdere contactgegevens zijn er terug te vinden.

 

 

https://www.advocatenkantoorstappers.be/strafrecht

Een advocaat handelsrecht inschakelen?

Een advocaat Handelsrecht inschakelen doe je vaker dan je zou verwachten.

 

Heb je in je onderneming geen expert in het opstellen van een handelscontract of moet een factuur betwist worden? Heb je met andere woorden een advocaat handelsrecht nodig? Dan ben je bij advocatenkantoor Stappers in Turnhout aan het juiste adres. Dit advocatenkantoor heeft verschillende advocaten ter beschikking met een specialisatie in handelsrecht.

Deze advocaten kunnen je helpen bij het opstellen van een handelscontract, het betwisten van een factuur of je kan de advocaat maatregelen doen nemen tegen een dubieuze debiteur. Natuurlijk kan een dergelijke advocaat niet enkel deze taken uitvoeren, hij of zij kan echter veel meer voor u betekenen.

Een advocaat handelsrecht kan zowat alles regelen wat te maken heeft met rechtsbetrekkingen tussen handelaren.

Een voordeel van de advocaten handelsrecht die tewerkgesteld zijn bij het advocatenkantoor Stappers is dat ze mensentaal spreken. Ze spreken dezelfde taal als die van de ondernemer en gebruiken zo weinig mogelijk moeilijk jargon.

 

Heb je nu verschillende advocatenkantoren op het oog om taken uit te voeren in verband met het handelsrecht? Dan nodigt advocatenkantoor Stappers u graag uit voor een telefoongesprek met Tom Stappers zelf. Achteraf wordt dan bepaald of een afspraak al dan niet zinvol is.

Een advocaat handelsrecht van het kantoor Stappers zorgt er steeds voor dat hij het dossier volledig kent en wanneer een rechtszaak niet uit de weg te gaan is, is hij of zij tevens ook uw pleiter.

 

Vervolgens volgen vier vrij specifieke voorbeelden die illustreren in welke diverse gevallen een advocaat handelsrecht tot uw dienst kan zijn. Deze voorbeelden zijn natuurlijk niet de enige taken die dergelijke advocaten kunnen uitvoeren. Weet u niet zeker of een advocaat handelsrecht nuttig kan zijn voor uw probleem, bel het kantoor dan gerust eens op.

 

Een advocaat handelsrecht kan geraadpleegd worden omtrent:

  • Algemene-, factuur- en betalingsvoorwaarden of een handelsovereenkomst of –contract: Deze voorwaarden, overeenkomsten of contracten kunnen door een advocaat handelsrecht opgemaakt worden of gecheckt worden. Het is belangrijk dat deze voorwaarden en overeenkomsten correct zijn opgesteld voor wanneer er een handelsgeschil zou ontstaan. In dit geval houdt de rechtbank rekening met de opgestelde voorwaarden en overeenkomsten.
  • Betwiste factuur: Heeft u bijvoorbeeld een rekening ontvangen van een handelspartner die niet strookt met de gemaakt afspraken? Dan kan je contact opnemen met het kantoor Stappers. De advocaat bepaalt dan de juiste wijze van protest aangezien dit belangrijk is in het beoordelen van het geschil. Men probeert steeds tot een minnelijke schikking te komen, maar wanneer dit niet meer mogelijk is, zal de advocaat voor u pleiten in de rechtszaal.
  • Overname handelsfonds of aandelen: Dit komt vaak voor in de handelsrechtpraktijk. U kan contact opnemen met de advocaten handelsrecht van het kantoor Stappers indien u zich niet op uw gemak voelt om zonder advies een handelscontract met betrekking tot de overname te tekenen. Ook kunnen advocaten geraadpleegd worden om een contract op maat op te stellen.

 

 

  • Andere overeenkomsten: zoals bijvoorbeeldhandelshuurovereenkomsten, leningsovereenkomsten, borgstellingsovereenkomsten, brouwerijcontracten, handelsagentuurovereenkomsten, franchiseovereenkomsten, leasingovereenkomsten of concessieovereenkomsten.

 

 

Een voorbeeld dat hierboven niet behandeld is, is het geval van financiële problemen. In het advocatenkantoor Stappers zijn er advocaten handelsrecht, die gespecialiseerd zijn wat betreft handelaren die financiële problemen hebben. Ook wanneer klanten van u zich in financiële problemen bevinden en daardoor hun betalingen niet meer uitvoeren, kan er beroep gedaan worden op een advocaat handelsrecht.

 

Heeft u advies nodig wat betreft handelsrecht of zijn er bepaalde geschillen met betrekking tot handelscontracten met andere handelaren? Twijfel dan niet en doe beroep op de expertise van het advocatenkantoor Stappers.

Voor een overzicht van de prijzen en de kosten gebonden aan het advies of de bijstand van de advocaten, kan je de website van advocatenkantoor Stappers raadplegen. Ook verdere contactgegevens zijn er terug te vinden.

 

 

Waarmee onderscheidt een internetrecht jurist zich?

Het internetrecht is een heel ander recht dan de overige rechten. Het is dan ook niet te vergelijken met bijvoorbeeld het auteursrecht, het procesrecht of het vermogensrecht. Dit komt omdat een internetrecht jurist kennis nodig heeft van een heel ander soort recht. Wat zich op het internet afspeelt, valt onder andere regels dan wat er offline gebeurt. Maar, wat offline gebeurt kan ook online plaatsvinden. Het is dus eigenlijk een beetje dubbel om te zeggen dat het zo verschillend is. Toch is dit wel een opvallend detail aan een jurist die zich heeft gespecialiseerd in het internetrecht.

Advocatuur en het internet

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan daarom iedereen overkomen om een geschil op te lopen. Zeker online zijn er veel verleidingen en is het gemakkelijk om het werk van een ander over te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een verslag voor school, een afbeelding voor op een website of de kleurcombinatie van een bepaald logo. Pas hier mee op! Je mag niet zomaar iets van een ander overnemen, dit geldt zowel offline als online. Wanneer je dit wel doet, is het heel goed mogelijk dat hier nadelige gevolgen aan vast zitten.

Hulp nodig van een jurist?

Een internetrecht jurist kan je uit de brand helpen wanneer je een conflict hebt opgelopen. Dit gespecialiseerde recht bestaat uit veel uiteenlopende richtingen. Het is dan ook een recht dat vrijwel alleen door specialisten uitgevochten kan worden. Het is zeker niet aan te raden om hier zelf mee aan de slag te gaan, aangezien dit vrijwel nooit goed afloopt. Wees daarom verstandig en schakel de hulp in van een internet recht advocaat. Hij of zij kan je het beste adviseren en helpen om je conflict op te lossen en alles tot een goed einde te brengen.

https://www.lawfox.nl/internetrecht/

Wat zijn precies de werkzaamheden van een ICT jurist?

Een ICT jurist houdt zich voornamelijk bezig met zaken rondom het internetrecht. Dit recht speelt zich voornamelijk online af, zoals de naam al weg geeft. Online gelden dezelfde regels als offline, al zal je dat waarschijnlijk niet verwachten. Alles wat in het echte leven verboden is, is ook online op het internet niet toegestaan. Men noemt dit het internetrecht, alhoewel dit eigenlijk geen echt bestaand recht is. In de volksmond wordt vaak gesproken van het internet recht, terwijl dit recht eigenlijk bestaat uit allerlei andere rechten waarbij het online gedeelte het belangrijkste is.

Waar houdt een ICT jurist zich mee bezig?

Iemand die het beroep ICT-Jurist uitoefent, is gespecialiseerd in alle rechten die online gelden. Dit zijn er behoorlijk wat. Neem bijvoorbeeld de wet bescherming persoonsgegevens, de auteurswet, de licentiewet, het intellectuele eigendomsrecht of het merkenrecht. Stel, je hebt een foto op het internet geplaatst en iemand neemt dit over zonder toestemming, en publiceert dit bijvoorbeeld in een tijdschrift of een krant, dan kan je deze persoon aanklagen. Een ICT Jurist kan je helpen bij het ondernemen van deze stappen, zodat je zeker weet dat je uiteindelijk succes boekt. Het is natuurlijk erg vervelend wanneer zich een zaak voordoet die niet gaat zoals het zou moeten. Het is erg lastig om zo’n zaak zelf op te lossen. Wat daarom vaak geadviseerd wordt in zo’n geval, is om het uit te besteden aan een gespecialiseerde ICT jurist.

Een ICT of internetrecht conflict

Heb je een conflict opgelopen op het gebied van ICT of het internetrecht? Dan is het waarschijnlijk het verstandigste om hier zo snel mogelijk een expert bij te halen. Deze kan je helpen bij het inschatten van de ernst van de zaak, en hoe je de zaak zo snel mogelijk kunt oplossen naar wens.

http://www.lawfox.nl

Led inbouwspots steken

De laatste jaren is er steeds meer Led verlichting op de markt te vinden, dit komt door de constante ontwikkeling van deze lamp. De laatste jaren is de lamp alleen maar verder ontwikkeld, waardoor deze nog zuiniger is, maar ook beter toepasbaar voor verschillende toepassingen zoals inbouwspots. Vanwege deze ontwikkeling zijn led inbouwspots de laatste jaren ook alleen maar populairder aan het worden en worden ze steeds vaker in winkels aangeboden.

De voordelen van Led inbouwspots

Een van de grootste voordelen die Led inbouwspots te bieden heeft is het feit dat deze lampen vrij klein zijn. Ze passen bijna overal in, zo ook in inbouwspots. Ondanks dat ze zo klein zijn, komt er wel een flinke puist licht van af.

Veel mensen hebben nog wel hun twijfels over led, vanwege het misverstand dat led lampen erg felle lampen zouden zijn die weinig sfeer brengen. Dit was in het begin, maar vandaag de dag is dat niet meer zo. Er zijn vele verschillende soorten Led verlichting te vinden in winkels, enkele voorbeelden zijn kaarslampen, gloeilampen en spots. Maar dat is nog niet alles, er zijn ook Led lampen te vinden die je kunt dimmen. Daar wordt veel gebruik van gemaakt bij Led inbouwspots, zodat deze niet alleen goed van pas kunnen komen als er licht nodig is, maar ook om sfeer te scheppen. Verder kun je Led inbouwspots in vele verschillende tinten kopen, waardoor het licht helemaal niet zo fel hoeft te zijn en het zelfs een gezellig licht kan zijn.

Led lampen worden dus ook steeds meer gebruikt als inbouwspots door de flinke ontwikkelingen die deze led lampen de laatste jaren hebben doorgemaakt. Je hebt bijvoorbeeld led inbouwspots die je kunt dimmen en die je niet kunt dimmen. Maar in de spots kun je ook verschillende soorten kleuren licht verwerken, waardoor de inbouwspots helemaal niet zo ongezellig hoeven te zijn als veel mensen denken.

https://www.leds-depot.be/led-armaturen/led-inbouwspots.html

Wet en regelgeving voor het bouwen van uw humidor

Uitleg over de regels omtrent het bouwen van uw eigen humidor

Het is mogelijk een humidor zelf te maken. Dit artikel hebben daarom ook geschreven voor iedereen die betrokken is bij de wereld van sigaren. Dit kan zijn een beginnende sigarenroker tot gevorderde sigarenliefhebber, een collega sigarenwinkel dan wel een fabrikant van sigaren en humidors. Volg de regels.

Hoe kunnen we het beste een humidor zelf bouwen?

Uiteraard heeft u voor het bouwen een humidor bepaalde zaken absoluut nodig. Laten we vooropstellen dat ‘tijd’ de meest belangrijke voorwaarde is. Het kost tijd om een humidor naar uw eigen smaak te ontwerpen, goed uit te tekenen, de juiste materialen te selecteren en te fabriceren. Daarna kost het ook tijd, maar dan om van de humidor te genieten. In deze handleiding geven we u een korte introductie in ons vakmanschap zonder al onze geheimen aan de lezer bloot te stellen: tenslotte bestaat een groot gedeelte van onze professionele leven uit het ontwerpen en fabriceren van een humidor op maat. Kleine humidors op maat maken wij echter niet gezien het relatief grote budget wat hiervoor nodig is, vandaar onderstaande artikel. Humidors kunnen worden gebouwd op veel verschillende manieren. Deze handleiding toont een goede start welke is bewezen.

Niet zinvolle constructies

Het bouwen van een humidor is een beetje meer dan gewoon een mooie doos fabriceren. Veel humidors uit de handel (met name in het lagere prijssegment) zijn gemaakt op basis van dit beginsel. En zelfs met de merkproducten vindt u zelfs vandaag de dag nog steeds minder goede constructies. Jammer, omdat ze niet werken en onze klanten ontevreden naar ons toe komen.

In de markt komen we presentatielades en bodemplaten voor sigaren tegen waar in het hout sleuven zijn gefreesd, maar met sigaren bedekt worden. Lucht moet continue kunnen circuleren in alle ruimtes binnen een humidor. Natuurlijk dienen de juiste luchtbevochtigers gebruikt te worden voor de juiste humidor. Geen enkele sigarenliefhebber wil een sigaar welke te vochtig of droog is. De aroma’s in een sigaarn moeten behouden blijven en schimmel of zelfs rot moet buiten de deur worden gehouden.

Slecht sluiten van een deksel en primitieve bevochtigings systemen veroorzaken slecht rookbare sigaren. Een humidor mag er vanaf de buitenkant luxe uitzien, maar de binnenkant is voor ons als sigarenwinkel het meest belangrijke. Helaas is de vraag naar goedkope humidors nog altijd groot, daarnaast zijn er humidors uit Azië welke zich voordoen als humidors met een merk van superieure kwaliteit. Waar moeten we zeker op letten als u geen humidor koopt bij een sigarenwinkel:

Juiste houtsoort: Spaans cederhout ‘Cedrala Odorata’

Dikke fineer aan de binnenzijde: het liefst 18mm

Stevige verlijmingen op de randen en hoeken

Waarom zelf een humidor bouwen?

Bouw uw eigen humidor als alternatief en geniet van onze expertise. Uiteindelijk vinden wij het leuk om de liefhebbers die handig zijn te helpen bij een nieuwe hobby. Tot slotte steunen wij alle levensgenieters en niet enkel door onze humidors te verkopen. Indien u sigaren wilt kopen bent u natuurlijk altijd welkom en we zijn altijd geïnteresseerd foto’s van de humidor welke u heeft gebouwd naar aanleiding van onze input.

Een humidor zelf bouwen is niet goedkoper. U moet rekening houden met het ontwerp, het selecteren en bestellen van de onderdelen en bouwmaterialen en de tijd. Mocht u geen humidor zelf willen gaan bouwen is dit artikel zinvol om te gebruiken als achtergrond informatie bij het selecteren van de juiste humidor. Wij raden deze tekst ook aan aan onze collega sigarenwinkels om inzicht te krijgen in de sigarenindustrie met humidors.

Hoe zelf een humidor bouwen?

Het ontwerpprincipe van een kleine humidor is eenvoudig, bewezen en zeer visueel aantrekkelijk. Meer moet dit niet zijn ten opzichte van een grote humidor waarbij allerlei valkuilen komen kijken. U herkent onmiddellijk dat een humidor praktisch een soort van doos in een doos is. Het binnenstevan een humidor bestaat uit solide Spaans cederhout (Cedrala Odorata). De buitenkant van de humidor is gefineerd en afhankelijk van de aanvraag, mat of glanzend gelakt of geboend. De buitenste doos is ongeveer 4 mm met een sterke fineer, de zogenaamde voering, ontworpen. De binnenste doos kan van Spaans cederhout worden gemaakt. Natuurlijk moet er dan wel gebruik worden gemaakt van zeer goed gedraagd Spaans cederhout om te voorkomen dat hars in aanraking komt met uw kostbare sigaren.

Start van de bouw van uw humidor

De volgende procedure in de bouw is handig gebleken omdat het zorgt voor maximale stabiliteit en nauwkeurigheid. Twe starten met de constructie op basis van de metingen op een voorbeeld humidor. Deze metingen dienen alleen als een voorbeeld berekening. Maar plan uw Humidor eerder te groot dan te klein, neem bijvoorbeeld ruimte voor 75 tot 100 sigaren in 4 verschillende formaten. U zult snel merken dat uw geplande humidor niet meer voldoende ruimte biedt voor de opslag en het laten rijpen van uw favoriete sigaren.

Het ontwerp van deze humidor heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 55 cm

Diepte: 35 cm

Hoogte: 25cm

Plan liever een iets grotere kleine humidor, dan een te kleine humidor. Kosten voor een grotere humidor zijn verwaarloosbaar ten opzichte van een kleine humidor. Bereken de grootte van de humidor (in ons voorbeeld: 55 + 35 + 55 + 35 = 180 cm) met minstens 5cm overschot maakt 185 cm lang. Vervolgens nemen we een plaat welke overeenstemt met de hoogte van de humidor van 25 cm en de lengte welke in dit geval 185 cm is. Deze plaat moet bekleed worden met fineer naar voorkeur. Dus alle kanten als de 2 zijkanten, deksel en onderzijde moeten bekleed worden. U kunt ervoor kiezen om met massief hout te werken, er moet namelijk altijd rekening worden gehouden met het feit dat door de hoge luchtvochtigheid veel spanning op het hout komt te staan en dat kan leiden tot het kromtrekken van het hout. Wij raden af om enkel Spaans cederhout te gebruiken aangezien dit geen sterk hout is voor constructies. Daarnaast zullen er dan snel beschadigingen optreden omdat het zacht hout is. De verbindingen moeten zo verzaagd worden dat deze naadloos op elkaar kunnen aansluiten en sterk genoeg zijn voor de kracht die hierop komt te staan. Na het schaven van de naden kunnen deze verlijmd worden. Zorg ervoor dat u lijmklemmen heeft om de verbindingen 24 uur lang op elkaar te laten drogen. Hout werkt, al werkt Spaans cederhout veel minder.

Na het lijmen van het 18 mm tot 20 mm dikke hout kunt u deze fineren met het hout van uw keuze. Ook hierbij moet u het fineer weer 24 uur lang geklemd laten zitten na het lijmen op de constrcutie. Na deze stap kan de constructie op de juist gezaagde randen in elkaar gezet worden. Zorg ervoor dat al deze onderdelen goed op elkaar passen en droog zijn voor u elke verdere stap onderneemt. Door een groef te frezen of te zagen aan de op de bodem kunt u de zijkant hier gemakkelijk in plaatsen. Dus u plaatst eerst de bodemplaat met groeven alvorens u de zijkanten bekleed met Spaans cederhout. Tot slot plaatst u de deksel met groeven op het geheel zodat u een doos heeft. De bodem en de deksel geven de stabiliteit aan het geheel en moeten daarom feilloos op elkaar passen. Op de randen gebruikt u waterdichte polyurethaan lijm, maar geen polyvenylaetaatlijm (PVA). Deze laatste is namelijk niet zo betrouwbaar voor gebruik in permanente vochtigheid. Vergeet niet een stuk hout te gebruiken tussen uw kostbare onderdelen en de bankschroef om vervelend afdrukken van de bankschroef te vorkomen.

De volgende stap is het doorzagen van de humidor met een cirkelzaag. U moet zelf bepalen hoe hoog u de deksel wilt. Door de humidor op deze manier te maken bent u verzekerd dat de scharnieren en het slot zal werken. Na het doorzagen gaat u de humidor bekleden met Spaans cederhout. U kunt er nu voor kiezen om een opstaande rand te gebruiken in de bodem of in de deksel, naar uw eigen voorkeur. Door een groef te frezen of te zagen aan de rand van het Spaanse cederhout op de bodem kunt u de zijkant hier gemakkelijk in plaatsen. Dus u plaatst eerst de bodemplaat met groeven alvorens u de zijkanten bekleed met Spaans cederhout. De voering is verantwoordelijk voor een goede sluiting van de humidor en speelt een belangrijke rol bij het bewaren van de juiste luchtvochtigheid binnenin uw humidor. Tevens zorgt het ervoor dat er minder verse lucht binnenkomt, wat zeer handig is voor het langzaam laten rijpen van uw sigaren. Indien u de opstaande boord van Spaans cederhout niet maakt zullen uw sigaren sneller rijpen door de aanvoer van meer verse zuurstof. Het nadeel van sneller laten rijpen van sigaren is dat sommige kostbare aroma’s verloren zullen gaan, maar u wel al na 1 a 2 jaar aangenaam rookbare, gerijpte sigaren in huis heeft.

Een volgende stap is om de randen van de humidor goed te vernissen. Vocht mag namelijk niet de kans krijgen om tussen de lagen in te kruipen. Op die manier behoud de constructie zijn stijfheid. Hierna kunt u de scharnieren zonder problemen installeren.

Afwerking van de humidor

Hierna volgt de afwerking van de humidor. U kunt uw eigen stijl toepassen op de uitstraling van de humidor. Olie, mat lak, hoogglans verf – alles gaat. Indien u gaat werken met hoogglans zult u eerst heel goed moeten schuren met een fijne korrel (100-120). Na het drogen kunt u dit drietal keer herhalen. Voor de hoogglans kiest u het beste een verf van zeer goede kwaliteit, want zelfs dan moet u ongeveer 10 lagen schilderen om een mooie laklaag te bereiken. De eerste laag is een hele dunne laag aangebracht met een nevel van de spuitbus. Na een kwartier wachten kunt een zeer dunne laag aanbrengen welke vervolgens een nacht moet rusten. Hierna met een zeer groffe korrel (schuurpapier 500-600) en water opschuren om dit tot ongeveer 5 keer te herhalen. De acryl-coatings geen een mooie glans af aan de humidor.

Wij begrijpen als u ervoor kiest om door ons een humidor op maat te laten maken. Voor meer informatie zie http://www.humidorkoning.nl