Dr Schulte
Image default
Society / Law

Trouwfilm laten maken? Ja, dat kost geld maar is zeker de moeite waard

Laten we eerlijk zijn een bruiloft en een trouwfilm laten maken kost geld. Ondanks dat JLo anders beweert in haar lied: ‘Love don’t cost a thing’. Vraag getrouwde paren gerust over hun uitgaven voor hun speciale dag en hun verwachtingen over de belangrijkste uitgaven van hun huwelijksdag. Ik weet zeker dat velen dan zullen zeggen dat ze zouden hebben gewild dat ze een videograaf als Artvideo hadden ingehuurd.

Een trouwfilm laten maken zou op nummer 1 moeten staan van je verlanglijstje

Als je twijfelt over een trouwfilm laten maken of niet, is het belangrijk om bij de goed na te denken over de trouwdag zelf, maar ook over daarna. We zien trends komen en gaan, maar door ons te richten op wat je die dag sterk zal beïnvloeden en hoe je die dag wilt onthouden, is het soms noodzakelijk om de kosten te herzien. Zeker in het geval van het inhuren van een videograaf. Nog teveel mensen zien een video van hun huwelijksdag jammer genoeg nog als een onnodige extra kostenpost. Maar vergeet niet dat je zo lang bezig bent met plannen, je al snel kan vergeten dat je bruiloft maar één dag duurt. Een dag die die heel snel voorbij gaat.

Een trouwdag is een enorme gebeurtenis

Mensen onderschatten echt wat een enorme gebeurtenis je eigen trouwdag is. Daarom is een goede planning van de dag maar ook van je budget geen overbodige luxe. Maak van jouw dag ook werkelijk jouw dag. Personaliseren is precies datgene dat je moet doen om er een geweldig evenement van te maken en waar je je geld aan wilt uitgeven. De meeste getrouwde stellen zouden vooral als ze terugkijken, dus na hun trouwdag, hebben gewild dat ze de bijzondere en eenmalige momenten en toespraken hadden vastgelegd op video. De enige manier om ze terug te kunnen kijken. Ze willen de hele dag weer tot leven zien komen om deze vervolgens steeds weer opnieuw te kunnen beleven.

Contact

Maar ik denk ook dat het belangrijk is om te beseffen dat als iets belangrijk voor je is, je het tegen goede prijs kan vinden. Neem daarom gerust contact op met Arthur van ArtVideo om een persoonlijk gesprek in te plannen. Zodat jullie samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn voor je budget om van jouw trouwdag een onvergetelijke dag te maken die je wanneer jij dat maar wilt weer opnieuw kan beleven.