Dr Schulte
Image default
Society / Law

Uw nieuwe compressor voor uw tandartspraktijk

Een compressor voor uw tandartspraktijk is erg belangrijk. Een tandarts kan veel prettiger werken als de behandeling niet steeds opnieuw hoeft te worden onderbroken door het slikreflex van de patiënt. Hiervoor is droge en schone lucht bij de behandelstoel nodig.

Het belang van een compressor in de tandartspraktijk

Zoals eerder genoemd vormt de compressor het hart van de tandartspraktijk. Dit apparaat zorgt namelijk voor schone en droge lucht. Zonder afzuiging en perslucht kunt u als tandarts niet werken. Voor een topkwaliteit compressor bieden wij verschillende modellen voor een scherpe prijs aan. Wij leveren alleen apparatuur van betrouwbare kwaliteit. Alle modellen die we aanbieden staan voor kwaliteit, veiligheid en voldoen volledig aan de huidige medische standaarden. Verder zijn deze apparaten laag in het energieverbruik, hebben ze een laag geluidsniveau, zijn ze eenvoudig te reinigen en zeer handzaam in het gebruik.

Waarom bij All Dent

Wij zijn een familiebedrijf dat is opgericht in 2002. Al vanaf het begin ligt onze focus op service. Wij leveren hoogstaande kwaliteit en hebben een sterke technische dienst voor het onderhoud en het verhelpen van problemen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé partner voor het inrichten van uw mondzorgpraktijk. Wij leveren niet alleen materialen, maar helpen u ook graag bij de praktijkinrichting. Wij houden hierbij rekening met een goede indeling, unieke uitstraling en fijn werkklimaat. Een praktijkinrichting gaat om veel meer dan alleen de aanschaf van een aantal apparaten. Met de juiste indeling van de ruimtes, looplijnen en kastindeling realiseert u rust en efficiëntie in uw werkomgeving.

Onze technische dienst

U moet kunnen vertrouwen op de tandarts apparatuur in uw praktijk. Goed en regelmatig onderhoud voorkomt storingen voor een groot deel. Om die reden zijn onze monteurs iedere dag aan het werk in praktijken verspreid over het land. Toch kan er zelfs met goed onderhoud nog een storing voorkomen. U kunt patiënten niet laten wachten en dat snappen wij bij All Dent erg goed. Daarom kunt u met ons digitale volgsysteem onze monteurs snel inschakelen. Wij kunnen dan het schema van onze monteurs direct wijzigen en komen deze zo snel mogelijk naar u toe. Op deze manier bent u gegarandeerd van continuïteit.