Verser dan vers: eendenborst of anders vlees bij u thuis!

Mensen vragen zich vaak af hoe het vlees dat online wordt besteld, vers blijft onderweg. Een goede vraag ook, want het betekent dat u kiest voor kwaliteit. Bestel uw eendenborst, gesneden ossenhaaspuntjes of een mooi stuk lamsvlees via de website van Beef&Steak. Uw bestelling wordt met grote zorg en supervers voor u ingepakt. Daarna wordt uw bestelling verzonden met de speciale afdeling van het PostNL Foodnetwerk. Die halen het vlees ’s morgens op bij Beef&Steak en dezelfde avond heeft u het al in huis. Het vlees wordt ook nog eens getransporteerd in speciale isolatiedozen die van een koeling zijn voorzien. Ervaar het zelf en bestel nu!

Exotisch lamsvlees uit Nieuw-Zeeland op uw bord in Nederland

Heeft u wel eens lamsvlees gegeten? En wist u dat lamsvlees uit Nieuw-Zeeland smaakvoller is dan hetzelfde vlees van eigen bodem? Nee? Dat komt omdat de schapen in Nieuw-Zeeland meer bewegingsruimte hebben. Daardoor wordt het vlees lekker stevig en mals. Bovendien bevat het vlees daardoor erg weinig vet en past het prima in uw dieet als u verantwoord wilt eten. Koop een lekkere lamsburger voor een simpele, maar smaakvolle maaltijd, of gooi een grote lamsbout op de barbecue voor die echte grillsmaak! En aangezien we natuurlijk nooit alleen barbecueën trakteert u uw gasten ook nog eens op gebraden eendenborst en een bijpassende wokmix met ossenhaaspuntjes. Waar u al dit lekkers bestelt? Gewoon online bij Beef&Steak.

Ossenhaaspuntjes: de Nederlandse delicatesse van de online slager

Ossenhaaspuntjes, wie houdt er niet van? Het lekkere en stevige vlees vormt een goede basis van zowel Nederlandse als Oosterse gerechten. We zijn er dan ook dol op en gebruiken ossenhaaspuntjes in veel culinaire hoogstandjes. Het vlees komt van een zeer mals gedeelte van het rund en bevat nauwelijks pezen of vetweefsel. Ideaal dus om te gebruiken in een goede wokschotel! En om uw speciale maaltijd niet alleen een culinair succes te laten worden, maar ook nog eens makkelijk aan topkwaliteit vlees te komen, bestelt u uw ossenhaaspuntjes bij Beef&Steak! Bestellen doet u hier gewoon online en u heeft zelfs de keuze uit verschillende soorten rundvlees. Smaken de ossenhaaspuntjes naar meer? Bestel dan ook eens een goede eendenborstfilet of lekker mals lamsvlees!