Volg een studie hotel management op het HBO en ga de uitdaging aan!

Wanneer je kiest voor de studie hotel management op het HBO, weet je zeker dat je een spannende tijd tegemoet gaat. Dat wil jij toch ook? Heb jij een passie voor horeca en wil jij je graag ontwikkelen tot een hotelmanager? Volg dan een voltijd of deeltijd opleiding hotel management op het HBO bij Linnartz Opleidingengroep. Hier studeer je volledig op je eigen tempo. Kies je ervoor om de opleiding voltijd te volgen door twee dagen of avonden per week te volgen? Of volg je de hotel management HBO opleiding liever deeltijd door één dag of avond per week lessen te volgen? Bij dit opleidingscentrum heb je de volledige vrijheid om op je eigen tempo te studeren. Liever iets anders? Je kunt hier ook terecht voor het volgen van een voltijd of deeltijd interieur opleiding op het MBO.

Deel je interieur opleiding op het MBO helemaal zelf in

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat je op dit moment niet alles uit je baan kunt halen? Lijkt het je leuk om een uitdagende en creatieve baan te hebben? Of ben je net klaar met de middelbare school, maar wil je graag werken en studeren tegelijkertijd? Kies dan voor een interieur opleiding op het MBO bij Linnartz. Bij dit opleidingscentrum deel je helemaal zelf in hoe jij studeert. Zo kies je zelf of je overdag of in de avond lessen volgt en kun je kiezen om je opleiding in 1 of 2 jaar af te ronden. Kies je voor de 1-jarige interieur opleiding op het MBO? Dan volg je een voltijdsopleiding. Kies je voor 2 jaar? Dan kies je voor deeltijd en heb je minder lessen in een week. Je kunt bij dit opleidingscentrum ook terecht voor andere opleidingen. Denk bijvoorbeeld aan HBO opleiding hotel en horecamanagement.

Leer de mooiste interieurs samenstellen door het volgen van een interieuropleiding op het MBO

Wil jij alles leren over interieur en design? Weet jij precies hoe je een ruimte functioneel én mooi in kunt richten? Dan is de interieur opleiding op het MBO bij Linnartz vast en zeker iets voor jou! In een deel- of voltijdopleiding leer je alle kneepjes van het vak interieurontwerper. Zo heb je in het tempo dat jou uitkomt je diploma op zak. Wist je dat ze bij Linnartz Opleidingengroep ook andere opleidingen aanbieden op zowel HBO of MBO niveau? Zo volg je bij dit gespecialiseerd opleidingscentrum ook een deel- of voltijd hotel management opleiding op het HBO.