Dr Schulte
Image default
Society / Law

Zoek de voordeligste Schiphol taxi boven bij de aankomsthal

Wilt u Amsterdam leren kennen per taxi?

In uw kleine groep (tot 8 personen) of voor u persoonlijk laten we u bezienswaardigheden, insidertips en culturele dingen zien die te maken hebben met de oude geschiedenis van de stad Amsterdam.

Hoe werkt de berekening van taxikosten?

Bij de Schiphol taxi bieden wij u de mogelijkheid om snel en eenvoudig de geschatte kosten van een taxirit te berekenen – wereldwijd en gratis.

Om dit mogelijk te maken houden wij een dagelijks bijgewerkte tarievendatabase bij met taxitarieven van over de hele wereld. Op dit moment zijn er 501 actuele taxitarieven uit 43 verschillende landen. Nu aan de slag: Voer eenvoudig het start- en bestemmingsadres van de geplande taxirit in en wij regelen de rest. Naast de route en reistijd ontvangt u binnen enkele seconden een individueel berekende richtwaarde voor de te verwachten taxikosten.

Goedkope Schiphol taxi

  • Goedkope Schiphol taxi Amsterdam
  • Adresgegevens: Schiphol Boulevard 103, 1118 BG Schiphol
  • Telefoon: 020 261 3984
  • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
  • Categorie: Taxibedrijf
  • Website: Schipholtaxi.Amsterdam 

1. BEPALING VAN DE ROUTE

Nadat u het start- en bestemmingsadres van de geplande taxirit heeft ingevoerd, berekent ons systeem de best mogelijke route qua afstand en reistijd voor de taxirit. Wij gebruiken de nieuwste kaarten van Here Maps.

2. BEPALING VAN HET TAXITARIEF

Op basis van de verplichte rijgebieden identificeert de taxicomputer vervolgens het taxitarief dat geldig is voor de rit. Wij hebben 501 actuele taxitarieven in onze database, inclusief basisprijs, kilometerkosten, sta- en wachtgelden en toeslagen.

Shuttle van luchtvaartmaatschappij en bemanning

3. BEREKENING VAN DE TAXIPRIJS

Al deze gegevens worden meegenomen in de berekening van de taxikosten. Op basis van onze ervaring met meer dan 33 miljoen prijsberekeningen sinds 2009 zijn onze berekende taxiprijzen de meest nauwkeurige op internet. Vergelijk ons!

Toerisme en bezienswaardigheden